Velkommen til KarriereMor

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

KarriereMor er en blog for mødre, der har høje ambitioner – både i forhold til deres rolle som mor, og i forhold til deres karriere. Og som fra tid til anden føler sig udfordret af at få begge dele til at gå op i en højere enhed.

Personligt har det været – og er stadig – til stor inspiration at kende og møde stærke kvinder, der gør sig nogle af de samme overvejelser som jeg: At udveksle erfaringer, frustrationer, glæder og bekymringer. Og, ikke mindst, at lade sig inspirere af kvinder, der har vendt op og ned på deres karrieremål efter de er blevet mødre – med en markant bedre work-life-balance til følge!

Jeg håber og tror, at jeg med dette site kan være med til at give og modtage inspiration til og fra andre mødre, der, som jeg, ønsker at skabe bedst mulig sammenhæng mellem familie- og arbejdsliv – uden at give køb på ambitioner og drømme.

Jeg ser frem til at høre fra en masse skønne, ambitiøse og idérige kvinder, der gerne vil bidrage til og modtage inspiration om det, at få family/work-balancen til at gå op i en højere enhed.

Om Patricia Richter

Mor til Silas (født 2007) og stifter af KarriereMor.dk; derudover hjælper hun andre med at identificere deres personlige brands, gennem udforskning af deres unikke kerne, og derigennem skabe klar og autentisk kommunikation - se mere på PatriciaRichter.dk.

Skriv en kommentar...

*