E-Mail en kopi af "Velkommen til en verden uden grænser og begrænsninger! " til en ven...

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Email a copy of 'Velkommen til en verden uden grænser og begrænsninger! ' to a friend

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Om Patricia Richter

Mor til Silas (født 2007) og stifter af KarriereMor.dk; derudover hjælper hun andre med at identificere deres personlige brands, gennem udforskning af deres unikke kerne, og derigennem skabe klar og autentisk kommunikation - se mere på PatriciaRichter.dk.

Kommentarer

  1. Jer er imponeret. Susan du er et fantastisk livstykke og må være rigtig dygtig til at omstille dig og lige så din mindste søn. Jeg kender det på egen krop og ved hvad det kræver.
    Jeg pendlede i 5- 6 år først mellem Swaziland og Danmark og senere mellem Indonesien og Danmark. Jeg var trods alt kun mig selv og jeg skulle ikke pendle med et barn. Min mand boede fast i udlandet, mine voksne børn i Danmark. Det kræver at man skaber bro, har ritualer, for at kunne transformerer sine følelser, når man bevæger sig mellem 2 kulturer og verdensdele. Female Courage Foundation er en af dine broer mellem kontinenterne og en vigtig bro. IT ligeså du kan holde forbindelse mellem dine to verdner hvilket er betydningsfuldt.
    Jeg glæder mig til at følge dig og familien
    Hilsen Mette

  2. Og jeg glæder mig til at være med.
    Jeg skriver på kapitlet om konfliktløsning under fremmed himmelstrøg til min anden bog om udstationering. Den nye hedder “On top of the world” og handler om hvordan du udvikler dine kompetencer og selvindsigt og bevarer dit selvværd og selvtillid, når du flytter til et nyt land eller familien bliver udstationeret