E-Mail en kopi af "Spørg KarriereMor: Kan jeg genfinde passionen i mit nuværende job?" til en ven...

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Email a copy of 'Spørg KarriereMor: Kan jeg genfinde passionen i mit nuværende job?' to a friend

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

Kommentarer

 1. Louise skriver:

  Pyha, jeg føler mig ramt. Jeg kender kun alt for godt det der med at miste passionen for sit arbejde. Jeg skal i hvert fald helt sikkert prøve noget nyt. Gerne noget HELT nyt. Men hvad? Hvordan finder man ud af det?

  Den fortvivlede

 2. Hej fortvivlede 🙂
  Det er et rigtig godt spørgsmål, som er lidt svært at svare kort på. Men jeg vil gøre et forsøg alligevel.

  Jeg vil råde dig til at kigge på 3 parametre, som er vigtige allesammen at tage højde for, hvis vi gerne vil gøre vores passion til noget, som vi kan leve af.

  1. Din passion:
  Hvad brænder du for? Hvad kan du tale om/gøre og blive så opslugt at du helt mister fornemmelsen for tid og sted? Hvad har interesseret dig allerede fra du var barn (spørg evt. dine forældre, hvis du selv er i tvivl) ?

  2. Din kompetencer:
  Hvad er du allerbedst til? Hvad beskriver andre, som dine styrker? Hvor har du opnået allerstørst succes – og hvilke kompetencer har du gjort brug af der?

  3. Efterspørgsel:
  Hvordan er samfundstendenserne indenfor det krydsfelt, hvor du har din passion og dine kompetencer? Hvad er der efterspørgsel efter?

  Når du kigger på alle 3 parametre og leder efter en fællesnævner, der forener både din passion, dine kompetencer og markedets efterspørgsel, så har du et rigtig godt udgangspunkt for at skabe flow, indre motivation og glæde for dig selv og samtidig blive en attraktiv arbejdskraft.

  Ovenstående er den teoretiske tilgang til emnet og det bliver jo nemt lidt forenklet på denne måde. At genfinde passionen for sit (arbejds)liv er en proces, der kræver at du virkelig mærker efter og tager den tid det tager. Første skridt har du allerede taget ved at konstatere, at du har mistet passionen og ved at insistere på, at du vil genfinde den. Godt gået! Og held og lykke fortsat 🙂

  Maj

  • Louise skriver:

   Hej Maj
   Tak for dit svar! Jeg prøver at bruge den model du foreslår men syntes godt nok det er svært… Problemet er at min passion ikke er indenfor de områder hvor jeg har mine erfaringer fra. Og der er større efterspørgsel på det jeg laver nu end det jeg gerne vil arbejde med (min passion). Hvordan finder man ud af at omsætte sin passion til en indkomst? Er det ikke for sent at starte forfra i en alder af 39? Hvor skal jeg ende og begynde? Jeg håber du kan hjælpe!
   Den fortvivlede – og forvirrede

 3. Det er aldrig for sent at starte forfra. Og hvis du får kigget grundigt på din situation (fx sammen med en coach) finder du måske ud af, at du slet ikke behøver at starte helt forfra. Jeg vil næsten garantere dig for, at du kan genbruge en masse af de erfaringer, som du allerede har opnået – også selvom de ligger inden for et andet felt end du fremover skal arbejde i.

  Det er svært at give dig et konkret råd, når jeg ikke kender mere til din specifikke situation. Jeg vil meget gerne tilbyde dig en gratis prøvesession hos mig, så du kan fornemme om coaching er noget for dig og hvad du kan få ud af et forløb. Du er meget velkommen til at kontakte mig på hello@majlykke.dk eller 53643896.
  Du kan også gå på biblioteket og låne Pernille Melsteds bog “Find din passion”, hvis du gerne vil arbejde videre på egen hånd.

  De bedste hilsner
  Maj

  • Louise skriver:

   Tak for dit søde tilbud, Maj. Det vil jeg meget gerne benytte mig af! Jeg starter lige med at låne eller købe den bog du anbefaler for at forberede mig lidt. Tak fordi du lige har givet mig nyt håb og mod på at gå i gang med hele processen. Jeg var ellers lige ved at give op… Du hører fra mig 🙂

 4. Jeg er glad for at kunne hjælpe 🙂

  Du er iøvrigt også velkommen til at skrive dig op til mit nyhedsbrev på http://www.majlykke.dk – så får du løbende gratis tips og gode råd, som du garanteret kan bruge i din proces- direkte i din inbox.

  Glæder mig til at høre fra dig.
  /Maj