Spørg KarriereMor: I tvivl om lederjobbet – hvorfor?

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Kære Maj

Jeg skriver til dig, fordi jeg har fået en mulighed for at blive forfremmet på mit arbejde. Jeg er blevet tilbudt en stilling som leder af det team, som jeg idag selv er en del af. Det giver mig mulighed for at præge den retning, som vi skal gå i i fremtiden og den tanke tiltaler mig meget.

Jeg har længe ønsket – og efterspurgt – flere udfordringer, så det kommer ikke helt uventet. Alligevel har der sneget sig en tvivl ind hos mig nu hvor det pludselig er alvor. Er jeg god nok til at være leder? Hvordan bliver det at gå fra at være teammedlem til teamleder (kan jeg risikere at miste det tætte forhold, som jeg har til kollegaerne idag?)

Faktisk kan jeg helt blive i tvivl om, hvorfor det lige var, at det var vigtigt for mig at få en forfremmelse. Har du nogle redskaber til, hvordan jeg kan finde ud af hvad denne tvivl i virkeligheden handler om?

Jeg håber, at du kan give mig et hurtigt svar, da jeg skal melde tilbage til min chef meget snart.

Venlig hilsen

Eva

Kære Eva,

Mange tak for dit spørgsmål. Når vi står på tærskel til noget nyt, bliver vi så nemt overmandet af en nagende tvivl og usikkerhed. Vi ved jo ligesom, hvad vi har  – men ikke hvad vi får. Så allerførst skal du vide, at din reaktion er meget normal og ikke alene et udtryk for, at du skal sige nej tak til forfremmelsen og blive i din nuværende stilling.

Men jeg synes alligevel, at du har fuldstændig ret, når du skriver, at det er vigtigt at finde ud af, hvad din tvivl i virkeligheden handler om. Nogle gange har vi nemlig så travlt med at skabe det liv og de rammer, som vi tror er de rigtige for os. Og vi opsøger nye muligheder fordi vi tror, at det vil give os det, som vi “mangler”. Somme tider er det også det helt rigtige at gøre, men mange gange giver den nye situation os ikke det, som vi forventer.

Derfor synes jeg, at du skal prøve at stille dig selv disse spørgsmål:

  1. Hvad er din motivation for at takke ja til forfremmelsen? Hvad giver det dig?
  2. Bringer det dig tættere på eller længere fra den vision, som du har for dit liv?
  3. Hvad siger din mavefølelse eller intuition? Prøv at lytte efter den helt stille stemme inden i dig og lad være med at overdøve den med rationelle argumenter om fx økonomi. Når de dukker op, så bare lad dem passere og find tilbage til det stille sted inden i dig.
  4. Hvad er bagsiden ved at takke ja? Du nævner selv, at jeres indbyrdes forhold i teamet vil ændre sig. Hvordan har du det med det? Tag alle de omkostninger, der er ved at sige ja og hold dem op imod fordelene. Hvordan ser balancen ud?
  5. Hvordan har du det (i virkeligheden) med at skulle være leder? Er det nemt for dig at træffe vanskelige beslutninger? Falder det dig naturligt at tage styringen – også selvom det betyder, at du kan blive upopulær?
  6. Lad os lege med tanken om, at din tvivl er et udtryk for frygt. Hvad tror du frygten prøver at fortælle dig? Er den tilstede for at motivere dig til at tage næste skridt på din naturlige udviklingsvej? Eller er den tilstede for at beskytte dig imod at træffe et valg, som er forkert for dig? Prøv at lege lidt med tanken.

Jeg vil anbefale dig, at sætte dig ned et stille sted og søge indad. Skab gerne nogle rolige og afslappede rammer og tag dig god tid. Jeg håber, at min spørgsmål kan kickstarte en proces, som leder dig på rette vej. Vær opmærksom på alle følelser og indskydelser, der dukker op undervejs. De kan gå hen at blive meget vigtige pejlemærker for dig.Tag dig den tid, som du behøver inden du giver din chef et svar. Det er bedre at der går en dag eller to mere, så du får truffet den rigtige beslutning. Det er også i hendes interesse.

Rigtig meget held og lykke. Og skriv endelig igen, hvis du har brug for det.

De bedste hilsner

Maj

Kommentarer

  1. Marianne Dahl Steensen skriver:

    Just do it! De har ikke tilbudt dig jobbet – hvis ikke du er den bedste og sagtens kan klare det … og det er det du har drømt om – så tænk ikke så meget – Just Do It! Held og lykke med dine nye udfordringer – det blir helt sikkert udviklende for dig – og dine nye medarbejdere

Skriv en kommentar...

*