Vind Pete Andersens bog og CD om stress

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

I forlængelse af artiklen, ‘Få styr på din stress’, hvor KarriereMor.dk havde talt med Pete Andersen – uddannelsesleder på den kombinerede NLP- og coachuddannelse på PeteAndersen.dk og direktør for Silva Metoden Danmark – om, hvordan man håndterer stress i dagligdagen, har tre heldige læsere mulighed for at vinde Petes bog og CD om samme emne.

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at skrive en kommentar i kommentarfeltet nedenfor inden d. 1. oktober 2010.

Om bogen: ‘Stress, trivsel og livsglæder’

Faktum er, at stress både kan gøre dig syg og slå dig ihjel! Derfor har du brug for at vide hvordan du forebygger eller elliminerer det. Bogen der kan redde dit liv og dit helbred! Stress koster hvert år det danske samfund et tocifret milliardbeløb i tabt arbejdsfortjenste og øgede udgifter til sundhedsvæsenet, og dette tal er endda stærkt stigende! Dertil kommer de menneskelige omkostninger i form af svigtende helbred, udbrændthed, misbrug og dårlig livskvalitet. Nogle forskere mener endda, at stress er årsagen til danskernes lave gennemsnitslevealder! Men hvad er stress egentlig, og hvorfor skrives der så meget om det?

Denne bog giver dig ikke bare svar på alle dine spørgsmål. Den giver dig også en række effektive værktøjer, som du kan bruge til helt at fjerne skadelig stress fra dit liv:

– Nye helhedsorienterede forståelser af stress
– Kroppens advarselssignaler, lær at kende dem
– Brug kroppens naturlige antistressfunktioner
– Lær at forebygge skadelig stress i det daglige
– Sådan lever du det stressfri liv i praksis
– Øvelser og teknikker

Format: 200 sider, ISBN 87-988518-4-5, Forlaget Think Heart.

Om CD’en: ‘Slap af – og styr din stress bedre’

Stresset og anspændt? Ikke mere! Denne CD lærer dig på kun 30 dage at slappe af og elliminere skadelig stress på det allermest grundlæggende niveau.
Hvis du vil lære at leve en “stressfri” tilværelse, er det ikke nok at forstå, hvad der foregår; du må også vide, hvad du skal gøre for at ændre det.

CD’en ‘Slap Af’ er det sidste nye og mest effektive tiltag i jagten på den skadelige stress. Du lærer at slappe dybt af på få sekunder, du får enkle teknikker til permanent at omprogrammere situationer, der kan stresse, og du får en effektiv 5-minutters “turbo-afslapning”, du hurtigt lærer at lave selv.

Denne CD giver dig bl.a.:

– Tre effektive teknikker til at slappe dybt af – både mentalt og fysisk
– Et specielt lydspor, der virker afslappende på dit nervesystem
– Storytelling, der lægger positive budskaber i dit ubevidste sind
– En effektiv mental teknik til at forandre oplevelser, der giver stress
– Alt hvad du skal bruge for at kunne »powernappe« på få minutter

Format: 47 minutter. Digitalt indspillet og masteret. ISBN 87-988518-5-3. Forlaget Think Heart.

Om Patricia Richter

Mor til Silas (født 2007) og stifter af KarriereMor.dk; derudover hjælper hun andre med at identificere deres personlige brands, gennem udforskning af deres unikke kerne, og derigennem skabe klar og autentisk kommunikation - se mere på PatriciaRichter.dk.

Kommentarer

 1. Jette N. Thomsen skriver:

  Virkelig en spændende bog.
  Der kan være med til at skabe mere plads i denne spændende og hurtige verden.
  Dette er super aktuelt på arbejdspladser og hjemme i vore hjem.

 2. Mette Nielsen skriver:

  Jeg har selv været sygemeldt med stress. Jeg er stadig ikke helt ovenpå endnu. Det lyder som en relevant bog og CD, så jeg krydser fingre…
  Tak for en super aktuelt site!

 3. Helle skriver:

  Jeg har allerede cd’en og bruger den jævnligt. Kan anbefales! Vil rigtig gerne have bogen også, og med en ekstra CD kunne jeg glæde en god veninde.

 4. Diana Anker skriver:

  Jeg er selv sygemeldt lige nu med stress og en moderat depression, og må ikke arbejde. Så det kunne blive en god og en aktuel bog og cd for mig, så jeg kan komme videre med nogle gode redskaber.

 5. Det kunne være super fantastisk at lære nogle strategier, så man kan undgå tids-tyranniet. Hvor betyder tid dog meget – også i hverdagen! Bekender gerne jeg er en slave, lærer stadig efter 1½ med stress …..

 6. Brigitte Mullitsgaard skriver:

  jeg er i øjeblikket i gang med at læse om silva metoden. må indrømme at mit højeste ønske er at jeg en dag kan komme på et fuldt silva kursus. jeg arbejder som Pædagog i en børnehave. et meget stessende job. så jeg vil da tro at bog og cd kunne give mig en dejlig ro, i en meget stresset hverdag.

  men vil da lige sige tillykke til vinderen..du er en heldig person.

 7. Jane Pagaard skriver:

  Silva-metoden er fantastisk. Jeg stiftede bekendtskab med den i 1994, og i årene lige efter fyldte det meget hos mig. Jeg kom lidt fra det på grund at en turbulent periode i mit liv, og nu da jeg har “genfundet” det og genlæser bogen, kan jeg mærke, at en hel den alligevel har bundfældet sig i sin tid. Jeg har også et fuldt kursus “til gode”, men jeg kommer en dag. Jeg har ikke haft stress, men jeg har haft meget travlt, og ved travlhed glemmer jeg småting i dagligdagen, men så ved jeg også at det er tid til den dybe indånding, og jeg er glad for at kunne det. Jeg har set min søn gå ned med stress, og det er noget andet end travlhed.

 8. Annette skriver:

  Jeg har været syg med stress i 2 år, men er nu på vej tilbage på arbejdsmarkedet en del klogere end dengang jeg gik ned med stress. Dog ikke blevet så klog, at jeg helt kan forstå hvad der skete med hjernen – der ligesom et forstuvet ben meget let bliver skadet igen. Men jeg søger efter et redskab, der kan være med til at holde stressen væk og undgå en ny” skade” opstår. Silva-metoden lyder spændende, måske den kan vise mig vejen.

 9. Jane Andersen skriver:

  Altid godt med ny forståelse om stress. Bogen lyder til at være god til vi mange, der er så gode til at overhøre signalerne. Selvom man har været meget syg af stress, siger min erfaring mig nemlig, at man er meget god til at hoppe direkte i stressfælden igen, så glæder mig til at læse en venlig reminder om at huske på mig selv.

 10. Kan se at der er mange her der nævner Silva Metoden og drømmen om at tage kurset. Hvorfor ikke spørge jeres arbejdsgiver om I ikke kan få det betalt? Kurset er faktisk så rimeligt i pris, at selv offentlige arbejdspladser med begrænset budget, ofte betaler det for deltagere.

  Og da det er gratis at gentage kurset når du har lyst og brug for det, så er det jo en investering for livet.

  Se mere på http://www.silvametoden.dk

  Bedre og bedre
  Pete 😉

 11. Brigitte Mullitsgaard skriver:

  jeg har lige skrevet til silva life og spurgt om det er muligt at dele betalingen over nogle gange, og så derved få råd. jeg arbejder i en børnehave, og jeg tror altså ikke på at det kan lade sig gøre….men med afbetalings metoden ville der måske være flere der havde råd…når man så har betalt færdig kan man komme på et kursus….

  jeg håber virkelig at de siger ja til det…

  Med venlig hilsen

  Brigitte

 12. Faktisk Brigitte, har institutionsmedarbejdere i f.eks. Tåstrup Kommune i årevis kunne få betalt kurset udenom institutionens budget…

  Spørg dog. Bedre at få et nej fra chefen end fra én selv 😉

  Pete 😉

 13. Jeg er da altid en vinder. 🙂

 14. Maria skriver:

  Count me in! Jeg har godt nok aldrig haft stress udover det normale, måske fordi jeg er god til at forebygge det. Det vil jeg gerne blive ved med! Ville være skønt med et par ekstra redskaber i form af en bog og en cd.

 15. F. Madsen skriver:

  Super bøger. Rigtig god ide til en konkurrence. Og Ja Tak – det vil jeg da selvfølgelig gerne vinde 🙂

 16. Stine Lindegaard skriver:

  Lyder som en bog, vi alle kan have glæde af at læse, inden det er for sent.
  Håber det bliver mig, der vinder, så jeg kan komme i gang med at læse bogen og høre CD’en :o)

 17. Tina Vang skriver:

  I mit arbejde med langtids-sygemeldte oplever jeg, at en utrolig stor del af denne gruppe udgøres af folk, som er sygemeldte pgra. stress, depression og angst. Jeg laver psyko-edukation/kurser om emnerne for en del af disse mennesker, hvor jeg bla. taler om de ting, Petes bog handler om. Desuden har jeg meget fokus på deres egne muligheder for at (be)handle samt forebyggelse.
  Jeg kender ikke Petes bog og cd, men begge dele synes meget relevante ift. mit arbejde – og ift. mit eget liv. 🙂

  Mvh.
  Tina

 18. Som karrieremor (super betegnelse, i øvrigt §:o) med eget firma har jeg altid en fornemmelse af at forsømme enten familien eller firmaet…. og så ligger det der med stress jo lige under huden. Jeg synes, bog og CD lyder som spændende supplementer til min Qi Gong, som både giver et pusterum undervejs i en hektisk dag og ro i krop og sind.

  Mange hilsner
  Lise, TEKSTERTEN

 19. Loa paaschburg skriver:

  Lyder spændene kunne da godt tænke mig at vinde det! Går pt. hjemme sygemeldt pga. bækkenløsning under graviditet, men håber på at starte arbejde igen efter barsel og der ville det være godt at have noget i baghånden til når man får for travlt med 2 børn og job der skal passes, nu er butiks arbejds tider som jeg har jo ikke de mest falilie venlige! 😉

 20. Mette skriver:

  Glæder mig til at få fingre i både bog og CD 🙂 Jeg har for nyligt været sygemeldt med stress, og kan stadig mærke, at der ikke skal så meget til før mit “system” bliver overloadet. Det er en svær balancegang, og i bund og grund handler det for mig om at ændre uhensigtsmæssige mønstre og situationer til nogle hensigtsmæssige. Jeg er godt igang, men gode supplerende redskaber tager jeg imod med kyshånd. Bring it on 🙂

 21. Har man en gang med en sund krop oplevet smerten i brystet og trækningerne ud i venstre arm, så kender man godt vigtigheden af at lære at håndtere hverdagen på en måde der ikke fører til (for meget) stress. Lyder som en spændende CD. 🙂

  – Harbo

 22. Gad vide om det her bliver måden jeg kommer i kontakt med et eksemplar af Pete Andersens materiale – ser frem til at vinde et eksemplar – så kan jeg jo stifte bekendtskab med materiallet – og måske begynde at anbefale det til andre …

  Med et glimt i øjet og 😉

  De kærligste hilsner

  Kristian Barnabas.

 23. Tak for alle jeres gode kommentarer! 🙂

  Vinderne er nu fundet – I kan se, hvem de heldige er her: http://karrieremor.dk/2010/10/vinderne-af-konkurrencen-om-anti-stress-kit/

  Mange hilsner,
  Bente

Skriv en kommentar...

*