- For kvinder med ambitioner – når tanker om familie og karriere mødes - http://karrieremor.dk -

Vind Pete Andersens bog og CD om stress

I forlængelse af artiklen, ‘Få styr på din stress’ [1], hvor KarriereMor.dk havde talt med Pete Andersen – uddannelsesleder på den kombinerede NLP- og coachuddannelse på PeteAndersen.dk [2] og direktør for Silva Metoden Danmark [3] – om, hvordan man håndterer stress i dagligdagen, har tre heldige læsere mulighed for at vinde Petes bog og CD om samme emne.

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at skrive en kommentar i kommentarfeltet nedenfor inden d. 1. oktober 2010.

Om bogen: ‘Stress, trivsel og livsglæder’

[4]Faktum er, at stress både kan gøre dig syg og slå dig ihjel! Derfor har du brug for at vide hvordan du forebygger eller elliminerer det. Bogen der kan redde dit liv og dit helbred! Stress koster hvert år det danske samfund et tocifret milliardbeløb i tabt arbejdsfortjenste og øgede udgifter til sundhedsvæsenet, og dette tal er endda stærkt stigende! Dertil kommer de menneskelige omkostninger i form af svigtende helbred, udbrændthed, misbrug og dårlig livskvalitet. Nogle forskere mener endda, at stress er årsagen til danskernes lave gennemsnitslevealder! Men hvad er stress egentlig, og hvorfor skrives der så meget om det?

Denne bog giver dig ikke bare svar på alle dine spørgsmål. Den giver dig også en række effektive værktøjer, som du kan bruge til helt at fjerne skadelig stress fra dit liv:

– Nye helhedsorienterede forståelser af stress
– Kroppens advarselssignaler, lær at kende dem
– Brug kroppens naturlige antistressfunktioner
– Lær at forebygge skadelig stress i det daglige
– Sådan lever du det stressfri liv i praksis
– Øvelser og teknikker

Format: 200 sider, ISBN 87-988518-4-5, Forlaget Think Heart.

Om CD’en: ‘Slap af – og styr din stress bedre’

Stresset og anspændt? Ikke mere! Denne CD lærer dig på kun 30 dage at slappe af og elliminere skadelig stress på det allermest grundlæggende niveau.
Hvis du vil lære at leve en “stressfri” tilværelse, er det ikke nok at forstå, hvad der foregår; du må også vide, hvad du skal gøre for at ændre det.

CD’en ‘Slap Af’ er det sidste nye og mest effektive tiltag i jagten på den skadelige stress. Du lærer at slappe dybt af på få sekunder, du får enkle teknikker til permanent at omprogrammere situationer, der kan stresse, og du får en effektiv 5-minutters “turbo-afslapning”, du hurtigt lærer at lave selv.

Denne CD giver dig bl.a.:

– Tre effektive teknikker til at slappe dybt af – både mentalt og fysisk
– Et specielt lydspor, der virker afslappende på dit nervesystem
– Storytelling, der lægger positive budskaber i dit ubevidste sind
– En effektiv mental teknik til at forandre oplevelser, der giver stress
– Alt hvad du skal bruge for at kunne »powernappe« på få minutter

Format: 47 minutter. Digitalt indspillet og masteret. ISBN 87-988518-5-3. Forlaget Think Heart.