Anmeldelse: Sandheden om sundhed

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

I bogen Sandheden om sundhed – få styr på dit KRAM, kost, rygning, alkohol, motion, sund livsstil, der gør dig 14 år yngre gennemgår professor Bente Klarlund Pedersen de fire KRAM-faktorer (kost, rygning, alkohol og motion), der tilsammen er ansvarlige for 40 % af al sygdom og tidlig død.

Hun afliver under hvert enkelt punkt myter og foredomme og giver i stedet konkret veldokumenteret viden om de enkelte parametre.

Bogen giver endvidere bud på strategier til, hvordan man kan ændre uhensigtsmæssige vaner på en langtidsholdbar måde.

Der er ingen løftede pegefingre i bogen – kun dokumenteret fakta, der er gjort lettilgængelig. Derfor virker bogen også glimrende som opslagsværk.

Klik her for at få et godt tilbud på bogen.

Forlagets beskrivelse:

Afliv myterne og få sandheden

Sandheden om sundhed er en guide til et sundere liv skrevet af Danmarks førende forsker. Bogen handler om KRAM-faktoren. Har du den, så er du i biologisk forstand 14 år yngre.

KRAM står for Kost, Rygning, Alkohol og Motion. Konceptet går ud på at få nogle ganske enkle rutiner i hverdagen. Når det er nemmere sagt end gjort at holde vægten, kvitte smøgerne, drikke mådeholdent og motionere dagligt, så skyldes det, at vi påvirkes af en lang række omstændigheder, som vi ikke er bevidste om. Men en væsentlig vej til at få succes med et sundt liv er viden.

Denne bog bygger på viden og dokumentation tilsat sund fornuft og gode råd. Bogens kerne er de fire hovedkapitler om Kost, Rygning, Alkohol og Motion. Der er særligt fokus på betydningen af kost og motion og alle myterne bliver aflivet – for hvorfor bruge en masse penge og tid på det, der ikke virker.

Fyldt med sjove anekdoter, gode eksempler og enkle tip til, hvordan du bl.a. kan blive mere aktiv i hverdagen, giver bogen dig viden om, hvad der reelt er sundt og usundt.

Sandheden om sundhed (203 sider) blev udgivet den 6. september 2010 på Politikens Forlag.

Klik her for at få et godt tilbud på bogen.

Klik her for at se andre bøger af samme forfatter.

Har du læst bogen? Eller andre bøger om samme emne? Skriv gerne en kommentar nedenfor.

Om Patricia Richter

Mor til Silas (født 2007) og stifter af KarriereMor.dk; derudover hjælper hun andre med at identificere deres personlige brands, gennem udforskning af deres unikke kerne, og derigennem skabe klar og autentisk kommunikation - se mere på PatriciaRichter.dk.

Kommentarer

  1. En god bog der føjer nye synsvinkler til vores viden om livsstilssygdomme og sundhed. Kan varmt anbefales.

Skriv en kommentar...

*