E-Mail en kopi af "Spørg KarriereMor: Hvordan giver jeg slip på opgaverne?" til en ven...

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Email a copy of 'Spørg KarriereMor: Hvordan giver jeg slip på opgaverne?' to a friend

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

Kommentarer

  1. Jeg kender det! Sindet og tankerne er fantastiske til at køre afsted, men kan så let blive kontraproduktive, fordi de ikke altid giver en lov til at være lige der hvor man er, men hele tiden videre tildet der kommer efter. Meditation giver mig utrolig meget, og faktisk giver det mig svar på ting jeg ellers ville have brugt uger på at tænke mig frem til. Jeg kan rigtig godt anbefale meditation til at få mere ro og afslapning. Har du en iphone kan du fx bruge applikationen ‘simply being’. Der findes også flere meditationer på nettet man kan hente. Bare 5-10 minutters afspænding og meditation kan hjælpe meget.
    Mvh. Annette

  2. Jeg kender det også bare rigtig godt. Men én ting jeg begyndte at gøre, var at danse til min ynglingsmusik. Noget musik som virkelig gør mig glad, eller som jeg ved påvirker mig følelsesmæssigt. Det er simpelthen umuligt (for mig i hvert fald) at danse til høj musik, og SAMTIDIG have stressende og selvsaboterende tanker inde i mit hoved. Måske det kunne hjælpe?
    Det er ikke mere end bare lige 5-10 min, for lige at komme ned i sin krop. Og jeg havde rigtig meget modstand på det her, da jeg skulle starte, men det har virkelig hjulpet mig, til at tage det første skridt, og komme væk fra tankerne.
    Dejlig søndag til alle!