- For kvinder med ambitioner – når tanker om familie og karriere mødes - http://karrieremor.dk -

Vind mindfulness coaching hos Flora Skouboe Eriksen

Nu har du mulighed for at vinde en session mindfulness coaching hos Flora Skouboe Eriksen [1]. En session varer 75 minutter og foregår i Næstved.

Mindfulness coaching tager udgangspunkt i din indre ro og balance. Først når du står sikkert i dig selv, kan du mærke dine livs virkelig mål. Her vil du blive udfordret og få værktøjer til at finde indre ro og balance ved at være i nuet med det, som er lige nu, samt sætte segl mod den fremtid, der kun lige er på vej. At blive mere bevidst om din egen måde at være i verden på.

Flora er indehaver af virksomheden Manipura [1] og skriver fast om mindfulness her på sitet [2], hvor hun deler ud af fif og øvelser til

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at skrive en kommentar i kommentarfeltet nedenfor senest torsdag d. 21. oktober 2010.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på sitet fredag d. 22. oktober.

Kommentaren kan fx handle om, hvorfor netop du gerne vil vinde en session mindfulness coaching med Flora; hvad indre ro og balance er for dig; personlige erfaringer med mindfulness, positiv psykologi eller coaching – eller hvad du ellers måtte finde naturligt at skrive.

Vil du gerne lære mere om mindfulness? Så klik her og bliv inspireret [3].