Vinderen af mindfulness coaching hos Flora Skouboe Eriksen

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Vi har nu trukket lod blandt dem, der har deltaget i konkurrencen om en sessions mindfulness coaching hos Flora Skouboe Eriksen.

En session varer 75 minutter.

Mindfulness coaching tager udgangspunkt i din indre ro og balance. Først når du står sikkert i dig selv, kan du mærke dine livs virkelig mål. Her vil du blive udfordret og få værktøjer til at finde indre ro og balance ved at være i nuet med det, som er lige nu, samt sætte segl mod den fremtid, der kun lige er på vej. At blive mere bevidst om din egen måde at være i verden på.

Vinderen er May Sandberg, Som har fået direkte besked via mail.

Stort tillykke til May! 🙂

Om Patricia Richter

Mor til Silas (født 2007) og stifter af KarriereMor.dk; derudover hjælper hun andre med at identificere deres personlige brands, gennem udforskning af deres unikke kerne, og derigennem skabe klar og autentisk kommunikation - se mere på PatriciaRichter.dk.

Skriv en kommentar...

*