E-Mail en kopi af "Mindful living: Tro på det gode" til en ven...

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Email a copy of 'Mindful living: Tro på det gode' to a friend

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Om Flora Skouboe Eriksen

Proceskonsulent, coach og mindfulness instruktør og har i over 15 år arbejdet med udvikling af mennesker og organisationer - se mere her. Derudover er hun mor i en sammenbragt familie med 2 teenagedøtre og et fælles barn på 6 år.

Kommentarer

 1. Og hvordan gør man det så? Jeg gør det ved at skrive. 3 sider hver morgen i en notesbog. Om alt og ingenting, om planer og om drømme eller om vejret eller absolut ingenting. I en stresset hverdag er det ret vildt at bruge en halv time om morgenen på noget helt “formålsløst”. Men så er det jo at det viser sig, at det har et formål: Det skaber jordforbindelse. Man kommer i kontakt med sit hjerte, intet mindre, hvad har jeg lyst til, hvad driver mig, osv. Og jeg har tit oplevet at starte siderne lidt surt, og skrevet mig positiv ud på den anden side.
  Lad mig varmt anbefale Julia Camerons bøger, som er bøger om kreativitet og selvudvikling. De gør glad 🙂 Jeg underviser selv i hendes principper og I kan få inspiration og opgaver på http://tonner.dk/blog-om-kreativitet/

 2. Marianne Rosdahl skriver:

  Jeg har igennem en del år arbejdet med mig selv, men har stadig hængt fast i det negative i mit liv, konflikter med børn og andre tunge åg. En psykisk syg mor osv…Havde mødt manden i mit liv troede jeg, men gamle ting i rygsækkene (tror jeg) blokerede for kærligheden ville blomstre…en have som visnede eller rettere ikke fik den næring, pasning og opmærksomhed som der skulle til. Jeg sagde stop! Samtidig besluttede jeg at mit liv skulle shines op. Jeg begyndte at skrive min historie om barndommen op. Der fandtes hurtler, men hvad skete der ellers…en masse gode oplevelser, livet på landet, glæden ved dyr og natur. En god oplevelse og fik sluttet fred med den tid med gode minder og parkerede den. Arbejdede med mit selvværd og kom efterhånden i kontakt med mindfulness. Meditation og lidt yoga er blevet brugt. Jeg har opnået en tilfredshed og stor glæde ved det som er, det som jeg har og accept, konstatering af det som ikke er.
  Jeg oplever hver dag en glæde ved det og ind imellem sprudler jeg.. Selvom jeg har fået et job som gør jeg er væk 10 timer fra hjemmet og er alene med mine 2 drenge og min hund, føler jeg jeg har fået mere energi og overskud. Jeg er blevet god til at planlægge min tid konstruktivt og har tid til mig selv og mine interesser. Nyder ture i naturen med min hund, hvor vi træner og nyder de steder vi kommer i naturen, ved skov og strand. Og sådan kan jeg blive ved.
  JA det er muligt at skabe et godt og positivt liv, selvom vi ofte ikke tror på det…
  Jeg har ikke brugt mange penge eller terapeuter, men brugt min viden, erfaringer og en masse på nettet, bøger…Observeret og reflekteret.
  Jeg har det nu dejligt med mine 2 teenage drenge og går ikke længere i panik over deres teenage tendenser…det er de skønneste drenge jeg kan ønske mig…en gave at være mor.
  LIVET ER HERLIGT

 3. Kære Marianne tak for dit skønne indlæg, som så fint viser at vi kan alle finde lidt mere lys hvis vi bare tør vælge det. Jeg bliver så ofte spurgt om jeg tror på et liv efter døden og reinkarnation og den slags, men alt det er fuldstændigt ligegyldigt for det handler om at det liv vi har lige nu og her er det eneste vi med sikkerhed ved vi har og derfor er det så uendeligt vigtigt, at få det aller bedste ud af det. Ikke at hænge fast i gamle mønstre og oplevelser, men se hver dag som helt ny og frisk. Tillykke med at det lykkedes dig!

  • Marianne Rosdahl skriver:

   Kære Flora . Tusind tak for dit svar og tak for de mange gode indlæg…her og på fb.
   Glæder mig hver dag over de fine pointer der.

  • Marianne Rosdahl skriver:

   Vil også lige tilføje…i starten af mit helingsprojekt skrev jeg hver dag de positive ting som var hændt i løbet af dagen. Det gjorde jeg i 1-2 måneder og fik derved ændret fokus, således at negative hændelser ikke stjal hele billedet og væltede der ved dagen. Fik øje for at mængden af positive hændelser oversteg de negative…