- For kvinder med ambitioner – når tanker om familie og karriere mødes - http://karrieremor.dk -

Sæt ord og billeder på dine drømme – vind ‘Min Vision’

Nu nærmer årets afslutning sig – og dermed også tiden for nytårsforsætter. Desværre er der bare mange, der dropper de gode intentioner efter ganske få uger; måske fordi de ofte bliver til “sure pligter” forbundet med forbud og formaninger. Så hvorfor ikke vende den om og flytte fokus over på det positive ved at konkretisere sine drømme – og gøre dem målbare?

Inden for coaching bruger man ofte livshjulet til at sætte fokus på de forskellige områder i livet. Og mange af dem, der virkelig opnår succes, fortæller om, hvordan de har sat ord og billeder på deres drømme – konkretiseret dem – ved at lave et såkaldt vision board, og hængt det steder, hvor de ser det dagligt.

Det fedeste vision board, jeg til dato har set, er plakaten ‘Min Vision’, som du nu har mulighed for at vinde.

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at skrive en kommentar i kommentarfeltet nedenfor senest på fredag, dvs. d. 10. december.

Sæt billeder og ord på dine drømme og placer dem et sted, hvor du ser dem dagligt – og læg mærke til, hvor hurtigt de bliver til virkelighed…

‘Min Vision’ er din personlige mulighed for at gøre dine drømme konkrete på en sjov og involverende måde. Inde i ægget bliver du mindet om de overordnede områder i livet, og du kan derefter klistre billeder og egne beskrivelser ind på plakaten.

På den måde bliver dette vision board dit personlige fokuspunkt, som du placerer et sted, hvor du dagligt kan se, og blive mindet om, dine drømme.

Selve plakaten er 70 x 50 cm og trykt i farver på kraftigt blank karton. Baggrunden viser en af universets mange kolosale stjernetåger og er desuden fyldt med symboler, som antyder frugtbarhed, skabelse og overflod.

Ægget, med de otte overordnede livsområder, hjælper til at få det hele med, så visionen bliver komplet og i balance. Desuden fortæller ægget, at dine ideer – som nu bliver til konkrete mål – er klar til at blive udklækket.

Se det – mærk det – gør det…

Idé og design: Ken Hommel og Pete Andersen [1].

De otte livsområder omfatter:

Plakaten findes både på engelsk [2] og på dansk [3] og kan købes her [3] for 149 kr. Ved køb af flere falder prisen.