Er du en vinder? Vind en af Rasmus Ankersens bøger her

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

I sidste uge bragte KarriereMor.dk en artikel om Rasmus Ankersen og filosofien bag hans succesbøger.

Som lovet i denne artikel, har du nu mulighed for at vinde et eksemplar af enten en vinders DNA eller Guldminerne.

I Guldminerne påviser Rasmus Ankersen, at indsats er et langt vigtigere succeskriterium end gener og medfødt talent, mens en vinders DNA lægger vægt på den psykologiske essens af succes – hvordan man skaber og bevarer motivation.

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at skrive en kommentar i kommentarfeltet nedenfor senest fredag d. 28. januar.

For eksempel: Hvordan skaber og bevarer du motivation – på jobbet og privat? Hvad gør du for at skabe motivation hos dine børn? Og hvordan hjælper du dem med at bevare denne motivation? Skriv også gerne hvilken af bøgerne, du helst vil vinde.

De to heldige vindere får direkte besked og bliver offentliggjort her på sitet (i tråden til dette indlæg) umiddelbart efter konkurrencens udløb.

Bogens bagside:

“Hvorfor kommer 35 af verdens 100 bedste kvindelige golfspillere fra Sydkorea, der med et ubarmhjertigt koldt klima og skyhøje greenfees kan skræmme de fleste golfspillere væk?

Hvordan er det lykkedes én atletikklub, der træner på diselbrændte græsbaner i Kingston på Jamaica, at vinde ni medalter i sprint ved det seneste OL?

Hvordan kan en lille tennisklub med nedslidte faciliteter i Moskva på 10 år producere flere topspillere end hele USA og Storbritannien til sammen?

Hvad er årsagen til, at en lille etiopisk landsby med 30.000 indbyggere har skabt en række af verdens bedste løbere nogensinde?

Og hvorfor er det en brasilianer, der hvert andet år siden 1993, er løbet med prisen som verdens bedste fodboldspiller?

I seks måneder rejste Rasmus Ankersen kloden tynd for at leve i disse guldminer og knække koden bag deres masseproduktioner af superatleter.

Nu lægger han sine oplevelser frem og giver sine bud på, hvordan vi kan lære af Guldminerne og brude den viden i vores egen udvikling.

Bogen er den ultimative guide til ledere, atleter, coaches, forældre og andre, der ønsker at forbedre deres egne eller andres præstationer.”

Guldminerne er udkommet på forlaget Turbulenz den 28. oktober 2010 og er på 341 sider.

Klik her for et godt tilbud på Guldminerne på Saxo.


Forlagets beskrivelse:

“En vinders DNA er Rasmus Ankersens studier af nogle af verdens allerbedste sportsfolk. Hvad driver og motiverer dem? Hvad er nøglen til netop deres succes? Og hvordan forvalter de den? Bogen når frem til de 6 vindervaner, som synes at indtræffe igen og igen i sportsfolkenes historier og giver samtidig en række bud på, hvordan virksomheder og mennesker i almindelige kan bruge sportsfolkenes mindset til at vinde i deres verden.”

En vinders DNA er udkommet på forlaget Winners Lab den 2. oktober 2007, og er genoptrykt og udgivet den 15. april 2010 af forlaget Turbulenz.

Klik her for et godt tilbud på en vinders DNA på Saxo.

Om Patricia Richter

Mor til Silas (født 2007) og stifter af KarriereMor.dk; derudover hjælper hun andre med at identificere deres personlige brands, gennem udforskning af deres unikke kerne, og derigennem skabe klar og autentisk kommunikation - se mere på PatriciaRichter.dk.

Kommentarer

 1. Har allerede skrevet flere kommentarer 😉 Glæder mig til at vinde

 2. Lise Agustina Bollerup skriver:

  Kære Karrieremor,

  Jeg har længe villet begynde én af disse bøger og da jeg er kommende mor til maj vil jeg have stor glæde af at have dette gode og inspirerende læsestof liggende på natbordet i en sød ventetid.

  God januar til alle.

  /Lise Agustina Bollerup

 3. Louise Speiermann skriver:

  Hej,

  Det er lige noget for mig.

  mvh
  Louise

 4. Sabine skriver:

  Jeg er rigtig god til at arbejde, træne etc. målrettet og effektivt. At lukke støj ude og bevare fokus – så længe jeg er motiveret vel at mærke. Hvis jeg først mister motivationen, har jeg til gengæld enormt svært ved at genfinde den. Så det der med vedholdenheden er nok min største udfordring…

  Når jeg er i flow og er effektiv, er jeg god til at skabe resultater – både på jobbet og inden for sport (dans), som jeg dyrker på konkurrenceplan.

  Når jeg mister motivationen prøver jeg at tvinge mig selv til at gøre det alligevel, at være selvdisciplineret. Det går som regel også OK, men jeg formår slet ikke at skabe den samme koncentration og fokus, som når jeg virkelig kan mærke motivationen indefra. Det vil jeg gerne blive bedre til, og det lyder som om “En vinders DNA” kan bidrage med nogle teknikker. Derfor vil jeg rigtig gerne vinde den! 🙂

  I forhold til min datter har jeg ikke nogen bevidst strategi for, hvordan jeg støtter hende i at skabe og bevare motivation… Det er faktisk et interessant spørgsmål, som giver stof til eftertanke! Det kunne være interessant at høre andres bud på dette!

  Tak for et spændende site med mange gode indlæg!

  Venlig hilsen
  Sabine

 5. Sportspige til fingerspidserne med et kreativt gen trænger til af få refreshet mindsettet, så Ja Tak til En Vinders DNA

 6. Marianne Nielsen skriver:

  Uha-ja…
  Tror da også jég har lidt vinder-DNA i kroppen…
  Ellers må jeg se at få det…

 7. Stine skriver:

  Fin side!!

 8. Mona skriver:

  Hej efter at have hørt Rasmus og kommet i besiddelse af hans 3 første bøger, vil jeg da gerne vinde Guldminerne så jeg har den 4 også.

 9. katrin julius skriver:

  GULDMINERNE lyder meget interessant og lærerig. Den vil jeg gerne vinde. 🙂

  Hilsen fra Katrin

 10. Tak for jeres kommentarer.

  De to heldige vindere er:

  Sabine – En vinders DNA
  Mona – Guldminerne

  Stort tillykke til Sabine og Mona, som har fået direkte besked 🙂

  Mange hilsner,
  Bente/KarriereMor.dk

Skriv en kommentar...

*