Vinderne af billetter til Vanebryderdagen er…

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Vi har nu afsluttet konkurrencen om tre billetter til Vanebryderdagen den 3. maj 2011 og fundet de tre heldige vindere, som hver har vundet en billet til en værdi á 2.395 kr.

Der var tre måder at deltage i konkurrencen på:

 1. Tryk “synes om” KarriereMor på Facebook ved at klikke på FB-ikonet til højre eller på vores FB-side: facebook.com/KarriereMor
 2. Tilmeld dig KarriereMor.dk’s nyhedsbrev
 3. Skriv en kommentar i kommentarfeltet nedenfor – det kan fx være om, hvorfor du gerne vil deltage på Vanebryderdagen, hvilken vane/hvilke vaner du gerne vil ændre og hvorfor, eller hvad du ellers måtte have på hjerte.

Vinderne er:

 1. Bodil Parsons (via Facebook)
 2. Tanja Ramgil (via nyhedsbrev)
 3. Tina Irene Povlsen (via kommentar)

Stort tillykke til Bodil, Tanja og Tina, som har fået direkte besked via mail.

Om Patricia Richter

Mor til Silas (født 2007) og stifter af KarriereMor.dk; derudover hjælper hun andre med at identificere deres personlige brands, gennem udforskning af deres unikke kerne, og derigennem skabe klar og autentisk kommunikation - se mere på PatriciaRichter.dk.

Kommentarer

 1. Tanja skriver:

  Hej 🙂

  Her er en lille hilsen fra en MEGET taknemmelig vinder af en af de tre eftertragtede billetter til dette års Vanebryderdag.
  Det var en utrolig spændende, inspirerende og ikke mindst stærkt underholdende dag i selskab med en masse skønne mennesker og interessante foredragsholdere.

  Jeg vil på det kraftigste anbefale andre med hang til nytænkning og forfriskende indspark, at deltage på næste Vanebryderdag! Vanebryderdagen er ganske enkelt vanedannende 😉

  Og ikke mindst tak til Bente Richter for en fantastisk hjemmeside!

  Bedste hilsner
  Tanja Ramgil

Skriv en kommentar...

*