E-Mail en kopi af "Spørg KarriereMor: Hvordan kombinerer man arbejde og amning?" til en ven...

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Email a copy of 'Spørg KarriereMor: Hvordan kombinerer man arbejde og amning?' to a friend

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Om Patricia Richter

Mor til Silas (født 2007) og stifter af KarriereMor.dk; derudover hjælper hun andre med at identificere deres personlige brands, gennem udforskning af deres unikke kerne, og derigennem skabe klar og autentisk kommunikation - se mere på PatriciaRichter.dk.

Kommentarer

 1. Kære Rikke,

  Jeg har ammet i 8 måneder og haft min egen virksomhed ved siden af. Virksomheden er en konsulentvirksomhed hvor jeg har måttet opbygge hjemmeside, kunder, samarbejdspartnere og skrive en bog samtidig med at jeg var spædbarnsmor.

  Jeg har haft hjælp fra en “nanny” – en herboende Philipiner, gift med en dansker der gerne ville ud og opleve noget. Hende fandt jeg på nettet. Hun startede da min lille pige var 3 måneder gammel. Indtil da sov hun jo rigtig meget og behovet for hjælp var ikke så stor. Min lille pige har ikke villet have hverken sut eller sutteflaske. Men i min verden har det vigtigste været at tilpasse mit liv som selvstændig til hendes ammerytme. Dvs. hver 3. time ammede jeg bare…og de andre 2 1/2 time ind i mellem arbejdede jeg…og når jeg tog på kundebesøg tog jeg nanny og barn med. Enten gik de en tur eller også sad de i receptionen.

  Min opfordring til dig er: skaf dig noget hjælp og gør dig nogle tanker om hvordan den mest ideelle hverdag kunne se ud for dig og dit barn og gå målrettet efter at realisere disse tanker. Så skal det nok lykkes. Lad være med at lytte til andre mødre eller eksperter på området. Du er i en helt speciel situation som ikke særligt mange andre kan forstå. Bliv en lykkelig mor. Så skal det hele nok flaske sig.

  Det du ikke må gøre er at blive stresset over situationen. Så fungerer tingene hverken for dig eller barnet. Er min erfaring.

  Med ønsket om at du får et sundt og raskt barn og bliver en lykkelig bor og lykkelig erhvervsdrivende 🙂
  Alis

  • Tak fordi du deler din historie og dine erfaringer, Alis! Hvor er det skønt at høre eksempler på, at det KAN lade sig gøre! (Og så tager jeg i øvrigt i dén grad hatten af for, at det lykkedes dig at skabe hele fundamentet for din virksomhed samtidig med, at du var spædbarnsmor – godt gået!) 🙂