E-Mail en kopi af "Mindful living: Er mindfulness vejen til frihed og egen kærlighed?" til en ven...

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Email a copy of 'Mindful living: Er mindfulness vejen til frihed og egen kærlighed?' to a friend

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Om Flora Skouboe Eriksen

Proceskonsulent, coach og mindfulness instruktør og har i over 15 år arbejdet med udvikling af mennesker og organisationer - se mere her. Derudover er hun mor i en sammenbragt familie med 2 teenagedøtre og et fælles barn på 6 år.

Kommentarer

  1. Det handler om at være autentisk overfor sig selv. At kunne og turde mærke sig selv. Når man er autentisk og kan være det i så mange situationer, som muligt, så kan man sætte sig selv og andre fri samt adskille sig fra dem.Jeg har levet som pendler mellem 2 verdensdele i 5 år. Min mand og jeg har formået at bevare kærligheden over langdistance selvom det ikke altid har været nemt. Det handler om tillid og tro, at give og vise vi vil hinanden – arbejde med respekten og dialogen – ikke om at eje hinanden og ville bestemme. Det er hårdt arbejde men frigiver vildt meget energi når det lykkes

  2. For mig handler kærligheden om at give plads. Både til sig selv, sin partner og til fællesskabet. Det er vigtigt at prioritere hinanden, men i lige så høj grad også at prioritere sig selv, så man ikke “forsvinder” i forholdet. Man skal sørge for at der både er tid og plads til fælles kvalitetstid, men samtidig skal man også huske at afsætte tid til bare at være sig selv.

  3. Thanks, Donna – lots of nice reading and I just love those choiusns – such inpiration – why use lots of lovely fabric – scraps with a feature fabric are great fun by the look of it – do you mind if I blog about this article later?Hugs – Lurline!PS – I will link to you – Girls Just Want to Have Fun!