Ansætter du førsteklassesmennesker?

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

For ikke så længe siden faldt jeg over dette citat: 

“Førsteklassesmennesker ansætter førsteklassesmennesker,
andenklassesmennesker ansætter trejdeklassesmennesker.”

Jeg blev øjeblikkeligt ret fascineret over citatet. Og ofte når noget fascinerer os, er det fordi vi på en eller anden måde har en relation til det.

Min relation er, at jeg på et tidspunkt fik det gode råd af min chef, at jeg altid skulle ansætte folk, der var dygtigere end mig selv. Fordi som han sagde “Du kan ikke være ekspert på alle områder og din vigtigste opgave er, at sørge for at din afdeling hele tiden bliver bedre og bedre”.

Det lød virkelig fornuftigt og bestemt også ledelsesmæssigt korrekt. Og det var helt bestemt også det, jeg ville sige, hvis altså jeg blev spurgt. Men det var bare ikke sådan jeg havde det. Jeg synes faktisk ikke der var noget som helst galt med, at være eksperten på alle områder i min afdeling. Når jeg nu var den bedste, hvorfor så ikke bare stå ved det?

Det var jo ikke så tosset at være den, der altid blev spurgt til råds og den, der havde en paratviden på størrelse med de 40´containere vi sendte rundt om i verden, fra min afdeling. Det passede både mig og mit store ego helt fint.

Udfordringen voksede i takt med at jeg fik flere og flere medarbejdere. Det blev ret så anstrengende hele tiden at skulle udvide mine kompetenceområder, når de nu allesammen skulle være på ekspertniveau. Så jeg måtte træffe et valg.

Jeg kunne enten sørge for at ansætte folk, som ikke var så dygtige som mig. På den måde kunne jeg, uden anstrengelse, fortsætte som den dygtigste i afdelingen. Dengang kendte jeg ikke til citatet og vidste derfor ikke, at det ville betyde at jeg så ansatte tredjeklassesmennesker, hvilket gjorde mig til et andenklassesmenneske.

Jeg kunne også vælge at ansætte folk, som var dygtigere end mig, hvilket ville gøre mig til et førsteklassesmenneske (og hvem vil ikke gerne være et det?). Men hvis jeg skulle gøre det, ville jeg få endnu mere travlt, for at blive dygtigere end dem.

Så hvis jeg valgte at ansætte dygtigere folk, måtte jeg samtidig give slip på overbevisningen om, at jeg skulle være den dygtigste. Eller i hvert fald at jeg skulle være eksperten.

I stedet måtte jeg få mig en ny overbevisning. Nemlig at jeg var den dygtigste leder, fordi jeg ansatte mennesker som kunne hæve standarden i afdelingen. Og at jeg dermed selv skulle holde mig på tæerne for ikke at sakke bagud. Ikke bagud i forhold til den ekspertviden, der var i afdelingen, men bagud i forhold til hele tiden at kunne udfordre, udvikle og stimulere de nye eksperter i afdelingen. Og den overbevisning virkede rigtig godt.

Så for at tilføje til citatet, kan man vel sige at førsteklassesmennesker hæver niveauet og lægger lidt pres på sig selv, ved at ansætte mennesker, der er dygtigere end sig selv. De sikrer, at afdelingen hele tiden udvikles og dygtiggøres. Også selvom det ikke nødvendigvis er dem selv, der står i spidsen for det fagligt høje niveau.

Hvorimod at andenklassesmennesker sænker niveauet, for at spare sig selv. De tør ikke risikere at omgivelserne opdager at der findes nogen, som er dygtigere end dem selv. Og de tør slet ikke risikere, at en dygtigere person kommer ind og truer dem på deres position.

Men i og med at vi har sagt ja til det ansvar det er at lede en afdeling, så er der ikke så meget at diskutere. Vores eneste mulighed erat være førsteklassesmennesker.

Har du selv oplevet at være bange for at ansætte nogen, der var dygtigere end dig? Eller oplevet det hos en chef? Skriv meget gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor…

Om Annette Klausen Bengtsson

Annette er mor til tre og indehaver af firmaet Mindfocus, hvor hun, gennem workshops, mentorforløb og coaching, hjælper mellemledere med at få det mod og de værktøjer, der skal til for at skabe værdifulde resultater.

Kommentarer

  1. I don’t even understand how I finheisd up right here, however I thought this put up was great. I do not know who you’re but certainly you’re going to a famous blogger in the event you aren’t already.Cheers!

Skriv en kommentar...

*