E-Mail en kopi af "‘Be a Leader – not just a Manager’ " til en ven...

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Email a copy of '‘Be a Leader – not just a Manager’ ' to a friend

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Om Marianne Dahl Steensen

Direktør for Codans privatforretning i Danmark; tidligere Vicedirektør hos TDC og bestyrelseserfaring fra Netdesign A/S og TDC Mobil. Aktiv medlem af 'Women on Boards', 'Women of Influence' og 'LeaderLab network'. Gift og mor til tvillinger (2009).

Kommentarer

 1. Der ramte du godt nok plet, Marianne! Og tillykke med indsigten og med at du havde modet til at se sandheden i øjnene. Vi er mange der har trådt den samme sti som du, men heldigvis også flere og flere der stopper op og mærker efter og ændrer kurs, til glæde både for os selv og omgivelserne.
  Bliv ved:)
  Kærlig hilsen Jette

 2. ”Leaders lead people. Manager manage tasks. There is a difference!”

  Tak for en skøn og modig artikel, Marianne!

  Jeg mener, at Stephen Covey (kendt fra: ‘7 gode vaner’) var den første til at skelne mellem ‘Leadership’ og ‘Management’. Både i virksomheder/organisationer og på det helt personlige plan…

  Jeg skal netop have lavet nye visitkort og blev inspireret af din artikel til at tilføje: “Leader of my own life” til den formelle titel. For det er jo netop årsagen til, at jeg blev selvstændig – for at kunne bestemme selv – og dermed selv tage det fulde ansvar, både når det går godt, og når det går mindre godt. Og det med at tage ansvar, handle i overensstemmelse med sine overbevisninger, ønsker og mål – at være autentisk (se fx denne tråd: http://karrieremor.dk/2011/01/glem-alt-om-talent-–-det-er-din-indsats-der-tæller/) – er jo netop en af parametrene for personligt ‘leadership’.

  Tony Blair sagde engang: ”The art of leadership is saying no, not yes. It is very easy to say yes.” Det gør sig vist gældende for leadership på alle niveauer.

  Verden har brug for flere ægte ledere (leaders), og det er – efter min bedste overbevisning – noget man kun kan udvikle via personlig udvikling og øget bevidsthed. (Og apropos valget i dag: Jeg tror, den politiske scene ville se helt anderledes ud, hvis flere politikere var ‘leaders’ og ikke kun ‘managers’…)

  Jeg tror (og håber), at holdningen om at fakta og tal kan stå alene, er på retur – den repræsenterer en forældet tankegang, som ikke vil overleve i ‘det nye paradigme’.

  ”Example is not the main thing in influencing others. It is the only thing.” (Albert Schweitzer)

  Jeg synes, dine kommende medarbejdere er heldige, Marianne: Jeg er nemlig helt overbevist om, at du både er en fremragende Leader og Manager – og dermed en rigtig god chef for de ledere, du skal være rollemodel for! 🙂

 3. Nossa missão é capacitá-lo para desenvolver aplicações PHP em seus projetos de
  programa. é rabi em pulos, proponho que, para celebrar nosso conciliação de amizade, Na verdade,
  há um jeito de fazer a entrada de ocupações revir (eu acabei de fazer).
  me dê um curso de pulos, para eu ficar tão puladora
  como Também não é necessário se preocupar se seu
  conhecimento sobre programação é pequeno,
  pois curso é adequado mesmo para quem possui zero conhecimento de PHP.

 4. Great article.

 5. Now I am going to do my breakfast, after having my breakfast coming again to read more news.

 6. It’s really a nice and useful piece of information. I’m
  glad that you shared this helpful info with us.
  Please stay us informed like this. Thanks for sharing.

 7. Hello, I would like to subscribe for this web site to obtain most up-to-date updates, so where can i do it please help out.