E-Mail en kopi af "Jamen, kan man godt gøre karriere i Udkantsdanmark?" til en ven...

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Email a copy of 'Jamen, kan man godt gøre karriere i Udkantsdanmark?' to a friend

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Om Nina Kirstine Brandt Jacobsen

Daglig leder af rejsebureauet Travelling Heels (kultur- og aktive rejser KUN for kvinder), foredragsholder og forfatter. Ph.d. i samtidshistorie, coach og mor til to. Yogadyrker og hestefan med lille hus i det store Udkantsdanmark.

Kommentarer

  1. Har i hørt om den amerikanske advokat der ville se om hans kunder, venner m.m. opdagede at han flyttede sin forretning til Hawaii? Jeg synes den er bemærkelsesværdig fordi der faktisk ikke var nogen der opdagede det. Jeg ved godt at han er amerikaner og i tænker sikkert at sådan kan man ikke gøre i Danmark. Men som Nina på en eller anden måde også siger – så er det jo ens egen overbevisning man skal arbejde med.

    Jeg selv sætter værdier som frihed og eventyr meget højt. Jeg har tilrettelagt min virksomhed efter at jeg ikke vil have ansatte og jeg vil kunne drive min virksomhed fra en hvilken som helst ø – så længe der bare er opkobling. Jeg har selv små børn (1 og 3 år) – og det er jo nu at de har behov for at være sammen med mig og min mand. De har jo ikke brug for at skulle socialisere, for de skal først lære sig selv at kende. Derfor rejser vi meget sammen med børnene. Det giver et utroligt dejligt nærvær.

    Jeg arbejder også tit om aftenen – det er jo den frihed man har som selvstændig. Jeg bor også langt ude på landet, måske ikke helt i udkantsdanmark men dog 2 timer fra Hamborg og 2 timer fra København. Men jeg bestemmer over hvad der skal vægtes højest i livet. Man kan vel godt sige at jeg har en overbevisning om at den livsførelse man drømmer om er den man får….men man skal tro på det. Ellers sker det jo ikke.