Vind digitalt kursus: Graviditeten og den lille ny familie

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Maj Wismann –  fast skribent på KarriereMor.dk – har lavet et digitalt kursus til par, der har – eller skal have – små børn i huset. Hele tre af KarriereMor.dk’s læsere har nu mulighed for at vinde et eksemplar! Se her hvordan…

I Maj Wismanns kursus: Graviditeten og den lille ny familie – forandringer i parforholdet og seksualiteten, får du en række konkrete redskaber, teknikker, metoder og solid faglig viden, som kan afhjælpe de grundlæggende og klassiske frustrationer i parforholdet når to bliver til tre, eller når man har små børn i huset.

Nogle af de spørgsmål, du får svar på i kurset, er:

 • Hvordan forholder man sig til alle de hormonelle forandringer?
 • Hvad med den manglende eller øgede lyst hos hende?
 • Og måske også hos ham?
 • Hvordan opretholder man respekten og anerkendelsen af hinandens forskellige indgangsvinkler i en graviditet og tiden efter?
 • Vi har vidt forskellige behov, hvad gør vi?
 • Hvordan vender man frustrationer til hengivenhed, kærlighed og nærvær?
 • Hvordan kan sexlivet nyde godt af de nye omstændigheder i stedet for at gå i dvale?
 • Og hvordan er det lige, vi holder fast i kærestetiden og parforholdet?

Kurset indeholder en audio (Mp3) samt bonusvideo med et dybdegående interview, hvor Maj fortæller om, hvordan man får flow i sexlivet igen, hvis det er gået i stå, efter der er kommet småfolk i huset + masser af tips og tricks til, hvordan vi får mere ud af sexlivet generelt. Du kan læse anmeldelser af kurset her.

Kurset har en værdi á 349,- kroner.

Hele tre læsere har nu mulighed for at vinde et eksemplar af kurset. Du kan vinde på følgende måder:

 1. Skriv en kommentar i kommentarfeltet nedenfor (én vinder)
 2. Tilmeld dig KarriereMor.dk’s nyhedsbrev og send en mail til info@KarriereMor.dk med teksten: Digitalt kursus – ja tak i emnefeltet (to vindere)
Du kan kun vinde én gang, men hvis du både skriver en kommentar (pkt. 1) og tilmelder dig nyhedsbrev + sender mail (pkt. 2) fordobler du din vinderchance!
Sidste frist for deltagelse er på søndag: den 2. oktober 2011. Vinderne vil blive offentliggjort (i tråden nedenfor) mandag den 3. oktober.
Om Patricia Richter

Mor til Silas (født 2007) og stifter af KarriereMor.dk; derudover hjælper hun andre med at identificere deres personlige brands, gennem udforskning af deres unikke kerne, og derigennem skabe klar og autentisk kommunikation - se mere på PatriciaRichter.dk.

Kommentarer

 1. Rikke R skriver:

  Det ville jeg gerne vinde:-)

 2. Det ville være helt fantastisk for mig at vinde. Med et barn på 21/2 og et på 4, så JA TAK til gnist og hjælp til kæresteforholdet – og NEJ TAK til flere snak om bleer, lort, praktiske gøremål og parforholdshelvede :))

 3. Så er det d. 3. oktober, og vi har trukket lod blandt alle deltagere – der var en del, der havde skrevet ind (pkt. 2) og – overraskende nok – kun et par stykker, der havde benyttet sig af muligheden for at skrive en kommentar i kommentarfeltet her i tråden…

  De tre heldige vindere er:

  Line Sakstrup
  Therese Stenderup
  Rikke Ræbild

  Stort tillykke til jer alle tre! I modtager en mail – med det digitale kursus – direkte fra Maj Wismann snarest! God fornøjelse! 🙂

  Mange hilsner,
  Bente

 4. Tillykke til jer alle – jeg glæder mig til at sende kursus afsted til jer.

  Kh.
  Maj

 5. Tusind tak – super fedt! GLÆDER mig til at modtage det!!!! 🙂

 6. Therese skriver:

  Jeg siger også mange tak 🙂 Glæder mig til at komme igang med læsningen..

Skriv en kommentar...

*