Hvad er DIT livs dans?

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Hvornår har du sidst sagt ”Nej tak” til en invitation af den simple grund, at du hellere vil bruge din tid på noget andet eller sammen med nogle andre mennesker??

Hvornår gjorde du sidst noget, som var fuldstændig modsat dét, som alle forventede, du ville gøre, men som du virkelig havde lyst til?

Hvornår har du sidst rejst dig fra bordet efter aftensmaden, sat Shakiras Waka Waka på ipoden, skruet op og danset en fjollet dans med dine børn? Det kan anbefales! ; )

Er du egentlig klar over, hvor privilegerede vi danske kvinder er? Hver dag er én lang række af muligheder for at vælge til og vælge fra! Har du tænkt over dét? Hver dag har du mulighed for at gå mod strømmen; vælge at gøre noget helt andet end dagen før! Du kan selvfølgelig også bare vælge at træde rundt i den samme trummerum uden at reflektere dybere over det væld af muligheder, som hver dag bare venter på at blive grebet. Det er jo selvfølgelig op til dig selv. Og trygt og sikkert er det da også…

Op om morgenen, bad, morgenmad (det sædvanlige), børn i tøjet, skynde og småskænde på vej ud til bilen, aflevere børn, P3 i radioen på vej til arbejde, hente kaffe, sætte sig, rejse sig, kantine, snakke med de samme kolleger om de samme temaer som sædvanligt, hente kaffe, tilbage på pinden, jubi fri, købe ind, hente børn, skænde lidt på børnene, lave mad, mand hjem, hurtigt kys, hvordan har din dag været?, spise, rydde af, børn i seng, TV, arbejde, slukke lys, et mekanisk knald, godnat…..  GAAAB!

Kunne du tænke dig at prøve noget andet? Hvad gør du så for at noget i dit liv skal være anderledes? For du gør vel et eller andet? Eller sidder du og venter på, at der skal ske noget? At nogle andre pludselig kommer og serverer forandringen for dig på et fad med en lille instruktion om, hvordan du skal gribe godterne an?? Ja, så håber jeg da, at du sidder behageligt, for du kommer nok til at vente en rum tid!

Der er ingen, der siger, at du skal starte med at quitte jobbet til fordel for at sejle Jorden rundt i en gummibåd, bestige Mount Everest med bare fødder el.lign. noget andet fuldstændigt vildt. Du kunne jo starte med at finde ud af, hvad der egentligt giver dig energi og gør dig glad. Måske er der noget, som du tidligere foretog dig, som ligesom bare er gået tabt hen ad vejen?? Eller måske skal du prøve at træde ud af din comfortzone og se, hvad der egentligt sker derude, i strækzonen, hvor vanerne brydes, og der pludselig opstår mulighed for forandring?

Der er ingen opskrift på eller regler for , hvad du skal lægge ud med. Og det er netop det allermest fantastiske ved det! Det gør det jo netop muligt for dig at gøre lige netop dét, der vil give dit liv større værdi. Bare fordi jeg bliver total happy af at danse med mine børn og bonusbørn i køkkenet, betyder det jo ikke, at det er måden, du nødvendigvis bliver dét!

På trods af, at jeg som coach ikke må komme med ”gode råd”, vil jeg alligevel her opfordre til at give lidt slip. Det gør ikke noget, at man er ”lidt pinlig”, som min ældste søn siger. Så længe det får smilet frem, så tror jeg virkelig, at det er værd at gå efter. God fornøjelse med din ”dans”. ; )

Hvornår har du sidst gjort noget andet end det, du plejer? Eller bare reflekteret over, hvorfor du gør, som du gør? Skriv meget gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor…

Besøg Emilies egen hjemmeside her.

Om Emilie Krogh

Emilie har en skilsmisse og et markant karriereskift fra offentligt ansat sygeplejerske til selvstændig Life Coach bag sig. Mor til en søn på 7 fra sit første ægteskab; bonusmor til to på 7 og 10 og har sammen med sin mand en søn på 3.

Kommentarer

 1. Kære Emilie Krogh
  Nu ved jeg jo ikke med dig selv eller hvordan kvinder tænker, men måske var det en gi ide at starte med at gå til dans med din kæreste eller ægtefælle. Det vil da være en super udfordring for jer begge. Det kræver samarbejde og vilje af stål at få livet på et dansegulv til at fungere. Du ku måske starte med at lære at danse på livets dansegulv.
  Kærlige dansehilsener
  Søren Maigaard
  Sportsdanser og kæreste med Birgith i din brache
  http://www.sportsdans.dk
  http://www.adc.dk

Skriv en kommentar...

*