- For kvinder med ambitioner – når tanker om familie og karriere mødes - http://karrieremor.dk -

Hvad er mere tabu end sex?

Uh ja, hvad kan være mere privat end sexlivet? Her i vor forlængst frigjorte Danmark, så er det ét emne, som for rigtig mange er mere omtåleligt og hemmeligt end deres seksuelle gøren og laden.

Det er naturligvis penge og privatøkonomien. Ofte omgås vi med mennesker, som har nogenlunde samme økonomiske formåen som vi selv, og så er tabuet ikke så tydeligt.

Jim Rohn, afdød amerikansk succesfuld motivations- og businessmentor, sagde i sin tid: ”Vis mig økonomien hos de 5 personer, du bruger mest tid med, og jeg vil fortælle dig, hvordan din økonomi er – den vil nemlig være et gennemsnit af disse 5 menneskers.

Han mente, at vi som mennesker  i høj grad bliver præget af de mennesker, vi er sammen med – også i forhold til vore økonomiske mål. Og ét af hans råd til at blive millionær er at være sammen med millionærer.

Hvad nu, hvis du er sammen med mennesker, hvis økonomi er enten dårligere eller bedre end din egen? Jeg har lavet et par gode råd om dette, som du får her:

Hvis du selv har dårligere råd (færre penge) end den anden:

Stå ved dig selv og fortæl åbent dine venner og familie, hvad du har penge til – det er ingen skam ikke at have råd til alt. Joh, der findes absolut mennesker, som gør din og deres egen værdi op bogstavelig talt i, hvor mange penge du tjener/har. Der findes endda rigtig mange. Men er de egentlig værd at lade sig styre af?

Hvis du synes det er pinligt ikke at have råd, så spørg dig selv:

Penge er ikke genvejen til lykke, men de er fantastisk rare at have!

Hvis du har bedre råd (flere penge) end den anden:

Kender du til det at have enten bedre eller dårligere råd end dem, du er sammen med? Giver det anledning til problemer? Skriv meget gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor…

Besøg Connies egen hjemmeside her [1]Se Connies bog: Kærlighedesn vildveje her [2].