Anmeldelse: ”DrømmemorEffekten” af Eva Andrea Ditlefsen

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

DrømmemorEffekten er en inspirationsbog skrevet af en kvinde med mange børn til kvinder med mange børn. Men man behøver absolut ikke at have sat en hel børneflok i verden for at få stor glæde og udbytte af bogen.

DrømmemorEffekten sætter selve essensen af personlig udvikling og mindfulness i relation til det at være mor. Den handler om nærvær, autencitet, overskud og det at være tro mod egne værdier – al sammen med udgangspunkt i moderskabet. Der teori, der er skrevet på en letforståelig måde og fyldt med anvisninger og fif til, hvordan du konkret integrerer denne teori i din hverdag.

Når vi taler om øget autencitet, nærvær, overskud og indre værdier, vil der altid være tale om en proces. Og i denne proces er DrømmemorEffekten rigtig god at have ved hånden. Den lover ikke quick-fixes men hjælper, støtter og guider dig kærligt i processen. Og – uanset dit udgangspunkt – er der god inspiration at hente.

Bogen er krydret med en lang række interviews af kvinder, der – som Eva Andrea Ditlefsen selv – har mange børn. Dermed får man løbende gennem hele bogen indblik i andre mødres udfordringer, glæder, observationer og fif.

DrømmemorEffekten er meget logisk i sin opbygning og kan læses fra ende til anden og/eller bruges som opslagsværk.

Den indeholder forord af Jesper Juul samt 14 kapitler, der hver især afsluttes med konkrete øvelser til at integrere kapitlets indhold i hverdagen:

Fra bogomslaget af DrømmemorEffekten

 1. DrømmemorEffekten
 2. Din stemme
 3. Nærværets hemmelighed
 4. Kærligheden
 5. Selvfølelsens rødder
 6. Integritetens rødder
 7. Beslutningsevnens rødder
 8. Visionernes vinger
 9. Motivationens vinger
 10. Mærk din frygt og flyv alligevel
 11. Vinger af vitaliserende vaner
 12. Dimensionernes vinger
 13. Flyvende hverdag
 14. Kære drømmemor

DrømmemorEffekten er en god reminder om alle de små ting i hverdagen, der kan gøre hele forskellen – og et godt opslagsværk, der giver konkrete bud på, hvordan disse små ting gør en stor forskel. Jeg anbefaler bogen til alle mødre – uanset om man er mor til en, to eller flere.

DrømmemorEffekten er på 213 sider og er udgivet på Skriveforlaget den 20. oktober 2011.

Klik her for at bestille DrømmemorEffekten online.

Har du læst DrømmemorEffekten? Hvad synes du om den? Skriv meget gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor…

Om Patricia Richter

Mor til Silas (født 2007) og stifter af KarriereMor.dk; derudover hjælper hun andre med at identificere deres personlige brands, gennem udforskning af deres unikke kerne, og derigennem skabe klar og autentisk kommunikation - se mere på PatriciaRichter.dk.

Skriv en kommentar...

*