Vind bogen ‘DrømmemorEffekten’ af Eva Andrea Ditlefsen

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Jeg har netop anmeldt Eva Andrea Ditlefsens bog DrømmemorEffekten. Nu har du også mulighed for at vinde et eksemplar af den. 

DrømmemorEffekten viser dig skridt for skridt, hvordan du som mor kan få et overskudsliv ved at blive mere nærværende, autentisk og tro mod dine værdier. Også med flere børn end gennemsnittet.

Klik her for at læse KarriereMor.dk’s anmeldelse af bogen.

Vil du gerne vinde et eksemplar af Eva Andrea Ditlefsens spritnye bog, DrømmemorEffekten?

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at skrive en kommentar i kommentarfeltet herunder senest på søndag, den 13. november 2011.

Den heldige vinder offentliggøres på mandag, den 14. november 2011, i tråden nedenfor.

Om Patricia Richter

Mor til Silas (født 2007) og stifter af KarriereMor.dk; derudover hjælper hun andre med at identificere deres personlige brands, gennem udforskning af deres unikke kerne, og derigennem skabe klar og autentisk kommunikation - se mere på PatriciaRichter.dk.

Kommentarer

 1. Hvem vil ikke gerne være mere nærværende. Jeg vil gerne ihvertfald..

 2. Suzanne Larsen skriver:

  Det kunne være fantastisk at lære at være mere nærværende og få mere overskud i den hektiske hverdag. Jeg drømmer gevaldigt om at være så heldig at vinde denne bog.

 3. Merete van den Berg skriver:

  Jeg lægger mit lod i kurven, og håber jeg bliver den heldige vinder…

 4. Karina Steensen skriver:

  Øvelse gør mester – Kunne være skønt at vinde Bogen og få Inspiration..

 5. Det lyder som en bog, jeg vil kunne få gavn af. Vil meget gerne vinde den 🙂

 6. Mia skriver:

  Jeg har et mål/behov der hedder, at jeg vil være den mor, jeg aldrig selv fik. Det betyder for mig, at min mor var karrierekvinde og ikke var nærværende, og det ønsker jeg at være for mine uden, at jeg skal gå for meget på kompromis med min egen trang til at gøre karriere…

 7. Øj, den lyder som en bog jeg kan få meget ud af. Og mon ikke mine nære vil få det?

  Krydser fingre, krydser tæer…
  Og håber du ikk ka’ la’ vær’

 8. Jette skriver:

  Som mor, til både egne børn og plejebørn, er der brug for masser af overskud og nærvær i hverdagen. Denne bog ville være en skøn gave som jeg vil kunne bruge/læse og dermed få inspiration til at kunne give endnu mere kærlighed…til de kære omkring mig.

 9. Lena skriver:

  Jeg er mor til 3 piger og har også en papdatter, så herhjemme kører vi ofte i højt gear. Jeg har fuldtidsarbejde, arbejder med network marketing i fritiden, og min mand er selvstændig tømrermester, så vi kunne alle bruge inspiration til at få mere overskud og nærvær i hverdagen 🙂

 10. Nu har jeg trukket lod blandt jer, der har skrevet en kommentar og har dermed fundet en vinder af et eksemplar af DrømmemorEffekten 🙂

  Det er foregået på følgende måde: Der er ni, der har kommenteret; jeg skrev tallene 1 – 9 på små lapper papir og bad min søn trække én. Han trak tallet 5; kommentar nr. 5 kommer fra Rikke. Det betyder, at Rikke har vundet bogen!

  Stort tillykke til Rikke – håber du får glæde af DrømmemorEffekten 🙂

  Rikke: Du skal blot maile din adresse via kontaktformularen under fanen ‘Kontakt’ – så sender jeg den videre til Eva, som sender dig bogen. God fornøjelse med den! 🙂

 11. My lucky day! Tusind tak – det er jeg meget glad for!

Skriv en kommentar...

*