Bevæger du dig i den ønskede retning?

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

I en travl hverdag kan du let komme til at træffe en lang række mindre og tilsyneladende ubetydelige valg uden at tænke på din overordnede vision, som du har for dit liv. Hvis du i en lang periode træffer mange små valg, kan det føre til, at du en dag vågner op og ser dig om og opdager, at du befinder dig et helt andet sted i dit liv, end du i virkeligheden ønskede.

Måske har du sat dig så hårdt i det økonomisk mht. bolig, biler og indkøbsvaner, at du slet ikke har den frihed, som du altid har set som værende den vigtigste værdi i dit liv. Eller du har et velbetalt job i en stor virksomhed – et job, som bare skulle være midlertidigt, men hvor du ”er blevet” hængende – hvor der faktisk slet ikke er plads til, at du kan udleve dine drømme hverken professionelt eller privat.

Hvis mange små valg over en længere periode fører til, at du uden at lægge mærke til det, pludselig er havnet et ”helt forkert sted”, så kan det synes nærmest uoverskueligt at skulle vende skuden og komme på rette kurs igen.

Der skal virkelig etableres ressourcer og energi i at ændre situationen, da indgroede vaner og tankemønstre skal revurderes og nytænkes. Men forbliver du passiv i din livssituation og bare flyder videre med strømmen, vil du komme endnu længere væk fra din vision.

Det kan også give anledning til at tage din vision op til revurdering igen. Måske skal selve visionen laves om. Kan du have bevæget dig i en anden retning, end du troede, at du ønskede, fordi du rent faktisk har en ny vision? Eller er det kun, fordi du har været uopmærksom og har flydt med strømmen.

For at have et liv i balance og tilfredshed, er det vigtigt, at der er kongruens mellem vision, værdier, handlemønster og evne. Har du dét i dit liv?

Lever du i overensstemmelse med din overordnede vision? Skriv meget gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor…

Besøg Emilies egen hjemmeside her.

Om Emilie Krogh

Emilie har en skilsmisse og et markant karriereskift fra offentligt ansat sygeplejerske til selvstændig Life Coach bag sig. Mor til en søn på 7 fra sit første ægteskab; bonusmor til to på 7 og 10 og har sammen med sin mand en søn på 3.

Skriv en kommentar...

*