Må jeg byde på en julesmoothie?

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Jeg skal holde juleafslutning for mine zumbakunder den kommende lørdag og har lovet juleknas og ”julesmoothie” efter den sveddryppende del.  Damerne er godt nok spændte på hvad en julesmothie kan indeholde.

Jeg håber ikke, at nogen bliver skuffede, når de opdager, at ingredienserne ikke er så forskellige fra en af sommerens versioner (forskellige bær,  friskpresset appelsinjuice og banan ) – er julefarven måske ikke rød ? Meeen jeg slutter dog af med et lille juledrys kanel. Tadaaaaa – Julesmoothie.

Man behøver altså ikke at blande nelliker, kardemomme, floormelis, kravlenisser og ”nu det jul igen” i alt hvad man gør til jul. Jeg elsker selv julen og de traditioner- og madretter der hører med, men jeg oplever at nydelserne bliver endnu større , når man også holder fast i nogle af de andre ting man også gør resten af året, specielt dem der hører sundheden til. Man kan jo godt løbe en tur i skoven selvom det er julemåneden, man kan godt lave en grøn salat, man kan godt sige nej til en brunkage mere og ja, man kan godt lave en friskblendet smoothie (og så kalde den julesmoothie hvis man vil). Det bliver julen ikke mindre hyggelig af, måske bare en smule sundere.

Så er du lige gået lidt død i klejner, rødkål og gløgg, så inviter vennerne på en jule-gryderet, med en julesalat, afsluttet med en julesmoothie. Måske vennerne endda efter middagen er friske på en dejlige jule- gåtur i det nærliggende område.

Jeg vil ønske jer alle en rigtig glædelig -og en lidt sundere jul!

Har du nogle fif til en lækker smoothie-variant? Skriv meget gerne en kommentar…

Besøg Alexandras egen hjemmeside her.

Om Alexandra Svarre

Alexandra er selvstændig kostvejleder, løbecoach, zumba- og træningsinstruktør. For hende handler sundhed om luksus, frirum, energi og velvære; det er hendes mission at hjælpe andre med at få sundheden ind i hverdagen. Privat er Alexandra gift og mor til to.

Skriv en kommentar...

*