E-Mail en kopi af "Mindful living: Er jeg ved at blive sær? " til en ven...

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Email a copy of 'Mindful living: Er jeg ved at blive sær? ' to a friend

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Om Flora Skouboe Eriksen

Proceskonsulent, coach og mindfulness instruktør og har i over 15 år arbejdet med udvikling af mennesker og organisationer - se mere her. Derudover er hun mor i en sammenbragt familie med 2 teenagedøtre og et fælles barn på 6 år.

Kommentarer

 1. Charlotte Danner Babiel skriver:

  Hej Flora..
  Du er bestemt ikke “sær”, men tværtimod et forbillede, hvis idealer rigtig mange mennesker ville ha godt af at tage til sig. Efter en meget hektisk december har jeg bevidst valgt en stille jul med få mennesker og færre arrangementer. Jeg får også rigelig af det til daglig og efter et 8 ugers mindfull kursus her i december har jeg fundet ud af vigtigheden i det at være mere meditativ og mindfullt.
  Specielt når man som jeg er sensitiv og let påvirkes af alle de udefra kommende impulser man får i dag. Jeg har gennem kurset fundet ud af, at jeg i den grad profiterer af den ro jeg får gennem yoga’en og meditationen. Det er guld værd og kan være med til at forebygge begyndende stress og mindske faren for tilbagevendende depressioner.

  Så man skal lytte til sin krop og sind – også selvom julen desværre nærmest pr definition skal være fyldt med samvær i alle afskygninger. Og hvorfor gøre det fordi man “burde” og ik fordi man har lyst.

  Lad os hylde stilheden og den oprindelige mening med julen…

  Glædelig stille og dejlig jul til dig. Og en stor tak for alle de daglige guldkorn du spreder..

  Kh Charlotte

 2. Kære Flora,
  Hvor er det rart at vide at andre har det lige som jeg, jeg har også enormt meget brug for stilheden i disse dage, men det handler jo nok også om at vi i forvejen har et travlt liv i hverdagen og når jeg har det, så har jeg faktisk ikke hverken tid eller lyst til at være meget social i julen, jeg får heller ikke tid til at pleje mig selv i hverdagen og ikke mediteret så meget som min krop og sjæl har brug for… Så jeg har faktisk tænkt mig at gå i “hi” her i juledagene.. Og min familie er helt sikre på at jeg er SÆR, dog ikke mine børn, som syntes at jeg er alt for lidt hjemme i forvejen..Så hos mig er julen dedikeret til “Meditation, gåture, gode bøger og børn”

  Så Nej kære Flora, du er ikke begyndt at blive sær, blot lytter du til din krop og sjæl, og det er jo et gode, medmindre du ønsker at blive syg.. Ha en dejlig stille mindful tid over jul og Nytår, alene og sammen med pigerne og Jørgen 🙂 Venlig hilsen Lilly

 3. Karina Steensen skriver:

  Kære Flora,

  Du er bestemt ikke alene – men alt forandring tager tid og vi mennesker er nu engang sådan indrettet at vi automatisk reagerer “lidt negativt” når nogen gør nogen “anderledes” end mainstream.
  Jeg øver mig hver dag i at være mere til stedet i hverdagen – har laaaannng vej igen for jeg har “ild i r….” og masser af energi – men målet er heller ikke perfektion, blot at kunne mærke at jeg er på rette vej.

  Glædelig jul til dig og dine

  😉 Karina