Smæk skankerne i og tag et valg!

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Så er vi der igen, julefrokosternes ”hælden snaps i halsen” er over os igen, og hold nu K***, hvor er det bare for nemt at hoppe med på bølgen af utroskab og udenoms knalderier. Men hvorfor egentligt? Siden hvornår er det blevet nemt at være utro? Om det så er til en julefrokost eller til Sankt Hans, er et knald vel et knald?

Men det er bare nemmere, når der er ustyrlige mængder af alkohol involveret, og det ER bare sværere at lade være, hvis man er pattestiv (som en vist procentdel af mine mange brødre ville kalde det). For så ryger vores ”fornuftige” hjerne sig en tur, tak alkohol! Men helt ærligt – hvis du godt ved, at ham den lækre fra den anden afdeling er ALT for lækker, hvis du allerede har ovevejet, hvordan han vil være at kysse med, så skal du måske lige overveje en ekstra gang, hvad det egentligt er du vil? Altså inden du går til den pokkers julefrokost!

En ting er i hvert tilfælde helt sikkert! Hvis du savner en masse i dit dagligdagsliv, er det NOGET mere tiltalende og meget nemmere at retfærdiggøre i dit eget hoved, at du skal duske udenom, når først alkoholen kommer indenbords. Hvis sexen og gnisten ikke fungere derhjemme, så gør det sgu da ikke situationen mindre kompliceret af, at du får en omgang ”fuldesex” – og siden hvornår har det i øvrigt været ”helt fantastisk så englene synger sex”?

Som jeg ser parforhold og alle de udfordringer vi står med i kærligheden og sexlivet, så er bevidst monogami et naturstridigt valg, og derfor et af de sværeste valg, vi overhovedet kan træffe. Jeg tror på, at vi fra naturens side af, faktisk ikke er andet end en gang liderbasser, der bare leder efter den største alphahan i flokken, så han kan befrugte os med hans glimrende gener! Så SELVOM du har et fantastisk kærlighedsliv, parforholdet kører på skinner og sexen er fyldt med ild og gnist (men uden at sige for meget, kan jeg godt afsløre, at det hører til sjældenhederne i Danmark, at de tre ting går op i en højere enhed), så vil du ALTID kunne finde en mand, der er en større gorilla end din egen – i hvert tilfælde ved første øjekast. Du vil opleve at tænde på andre mænd, måske småforelske dig i andre, blive fascineret af andre og måske endda begynde at drømme dig væk med andre mænd. Og velkommen i klubben af kvinder!

Det, du skal beslutte dig for er IKKE, om du vil undgå at blive fascineret af andre – for det er slet, slet ikke i din magt! Det, du skal beslutte, er nemlig noget helt andet, nemlig hvilket menneske du vil være over for dig selv og i særdeleshed over for din partner. Og det er en rigtig god ide at beslutte sig for det, inden du tager til den årlige julefrokost!

Ps. Jeg skal i øvrigt hilse at sige, at ens evne til at vurdere, hvor meget alphahan, der er i andre mænd falder proportionelt med indtagelsen af alkohol, men det husker du måske fra et af dine ”fejlknald” kl. 5.30 en tidlig morgen i dine unge dage efter et natværtshus, host host!

Hvad mener du om julefrokoster og utroskab – forekommer det ofte, eller er det efterhånden en skrøne? Hvordan ser du på en kollega eller overordnet, der er sin partner utro til firmajulefrokosten – mister du respekt for vedkommende, eller er det ligemeget? Skriv meget gerne en kommentar…

Besøg Majs egen hjemmeside her.

Om Maj Wismann

Maj er ekspert i intet mindre end kærlighed og parforhold! Hun har egen praksis og er den første parterapeut i Europa, der er gået online med sin viden i form af et e-kursus. Maj bor i en lille fynsk landsby med sin kæreste og to børn.

Kommentarer

  1. Tak for dine ord Maj, dem kan jeg kun tilslutte mig. Har aldrig kunne forstå, at man drikker sig fra sans og samling for at gå i kanen med en anden end ens egen mand. Jeg ser ikke ned på de kvinder, men jeg forstår det ikke hvorfor.
    Glædelig jul og hvad med at drikke mindre og så vide hvad man vil og gør.
    Hilsen Wanda

Skriv en kommentar...

*