Stjernestunder… er det ikke dem, vi lever for?

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Mine børn på henholdsvis 3 og 6 år kommer ned fra deres værelser med billetter til mig og min mand. ”De er til X-Factor, som starter lige om lidt på Tristans værelse”, får vi af vide. Vi går op og banker på døren, får pladser på Fat Boy’en, og showet går igang.

Den store synger med en flot nytårshat på, den lille spiller guitar. Der bliver rappet, danset, sunget og grint. Det hele står på i en halv time, så er det ved at være sengetid. Vi putter børnene, og da jeg efterfølgende sætter mig i sofaen, ruller en ekstrem lykkefølelse ind over mig. Det er sgu situationer som denne, der VIRKELIG gør livet værd at leve. Stjernestunder, der bare fylder os med så meget lykke, at bægeret er ved at flyde over. Flyd du bare over…

Som sundhedsspecialist og -interesseret kan man naturligvis ikke se sig bort fra at vide en masse om kost og motion.  Men sundhed er SÅ meget mere. Emnet  ”indre sundhed” er så stort, at vi vel aldring bliver rigtig færdig med at udforske det. Men det gør heller ikke noget, så længe der er masser af stjernestunder i ens liv.

Under ”X-faktor showet” sad jeg egentlig ikke og overvejede, om jeg var lykkelig. Jeg var bare TILSTEDE og tog det hele ind. Men efterfølgende kom SÅ lykkefølelsen. Jeg var i flow. Det er præcist, hvad der definerer flow – at man ikke aktiverer ”hvordan har jeg det nu”-følelsen, men bare ER.

Tankerne er ude, følelserne inde og nærværet 100 %. Endnu mere fantastisk er, at du kan opleve flow, når du gør rent, vasker bil og laver mad eller sidder og laver perleplader med dit barn. Du behøver hverken at HAVE X-factor eller blive inviteret til børne ”X-factor show” for at føle dig lykkelig, selvom jeg da meget nødig ville have været den stjernestund foruden.

Hvad er stjernestunder for dig? Hvornår har du sidst oplevet en? Hvad fik det dig til at føle? Skriv meget gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor…

Besøg Alexandras egen hjemmeside her.

Om Alexandra Svarre

Alexandra er selvstændig kostvejleder, løbecoach, zumba- og træningsinstruktør. For hende handler sundhed om luksus, frirum, energi og velvære; det er hendes mission at hjælpe andre med at få sundheden ind i hverdagen. Privat er Alexandra gift og mor til to.

Skriv en kommentar...

*