E-Mail en kopi af "Bonusmor på ego-trip" til en ven...

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Email a copy of 'Bonusmor på ego-trip' to a friend

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Om Sofia Gravesen

Sofia Gravesen er bonusmor til to og mor til to. I 2008 debuterede hun som forfatter med bogen ”Bonusmor – uden filter”. I dag holder Sofia også foredrag om emnet, skriver klummer og blogger om hverdagen i en moderne storfamilie. Læs mere på bonusmor.dk

Kommentarer

  1. Tina skriver:

    Hey Sofia,
    Hvorfor skal det være så “forbudt” agtigt at tage på solo-tur eller tøsetur uden mand børn? det er altså helt skævt efter min mening, uanset bonus børn eller ej. Man skal da have luft en gang imellem. Det er sundt for alle parter at komme væk…nå at savne dem derhjemme og glæde sig til at komme hjem igen. Det er et must for mig og heldigvis også min mand. Helst en tur til hver af os på 3-4 dage hvert år. Jeg har ikke behov for at tage afsted alene, men tager på tøsetur med et par veninder.Det er fantastisk og givtigt! Sidste år var det Berlin i 3 dage og vi var så meget tøser i de dage og hold da op hvor ALT blev endevendt, totalt sjovt og ungpigeagtigt – befriende. Man skal da også lade ens partner komme UD i verden alene og/eller med en kammerat og få luft – unde ham det og engang imellem er det faktisk skønt at være alene med børnene. Derfor – mer af det – det gir bonus på så mange fronter!
    Tina

  2. Sidsel Andersen skriver:

    Jeg har opfundet begrebet “positiv egoisme” og der går din tur vist ind under. Egoisme bliver altid så negativt ladet men det behøver jo ikke altid at være negativt at være egoist- det er faktisk sundt at være i kontakt med sig selv og mærke efter egne behov engang imellem:-)