- For kvinder med ambitioner – når tanker om familie og karriere mødes - http://karrieremor.dk -

Er du ensom i dit parforhold?

Er du ensom efter din mand har været dig utro. Efter han eller du selv er steget i graderne på arbejdet, hvilket kræver dobbelt så mange arbejdstimer? Er du ensom, fordi du er bange for, om han måske snart forlader dig. Eller tilføjer han alt for mange tidligere veninder på Facebook, lige når det går skidt mellem jer?

Er du blevet ensom i dit parforhold? Så er din partner det formentligt også. Prøv at spørg ham. Spørg ham uden at angribe ham. Jo hurtigere, jo bedre, ellers glider I nemlig nemt fra hinanden.

Vi tager hurtigt skjoldet op foran hjertet, hvis det ikke går godt i forholdet. Jo længere tid, vi har skjoldet oppe, jo tykkere bliver det. Jo tykkere det er, jo sværer er det at komme tæt på hinanden igen.

Det er svært, fordi vi beskytter os selv, vi vil ikke være sårbare. Vi vil ikke skuffes af vores partner. Selv om vi i de perioder har allermest lyst til et kæmpestort kram eller en snak, der varer i flere timer, så er det rigtig svært at tage skridtet hen i mod kærligheden igen.

Men det er sjældent, at din mand vil skubbe dig væk, hvis du tager initiativ til et kærligt kram. Det er også sjældent, han siger ”nej”, hvis du spørger ham, om I kan bruge aftenen til hyggesnak tæt i sofaen, frem for at sidde foran hver sin computer, som I har gjort de sidste 4 uger.

Men gør det i aften, så er det nemmere for dig. Meget nemmere, end hvis du venter til i morgen eller til næste mandag.

Kan du genkende noget af ovenstående? Skriv meget gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor…

Besøg Lines egen hjemmeside her [1].