E-Mail en kopi af "Karriere - hvad er det? " til en ven...

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Email a copy of 'Karriere - hvad er det? ' to a friend

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Om Jean Vennestrøm

Jean er Ph.D. og specialist inden for human sygdomme og hjælper kvinder med træning, korrigering af rygsøjlen vha. kraniosakralterapi og osteopati, kostvejledning og personlig rådgivning i sin virksomhed Kvindelivet.dk. Desuden gift og mor til tre.

Kommentarer

 1. I mit eget arbejdsliv, såvel som i min virksomhed, hvor jeg hjælper andre med at bygge deres arbejdsliv på det, de brænder for, kan jeg se, der er ved at ske et helt fundamentalt skift i hvad vi ønsker at arbejde med og hvordan vi har brug for at arbejde for at være tilfredse.

  Det er ikke længere nok at arbejde for en god løn sammen med søde kollegaer og få nye udfordringer. Nu skal arbjdslivet have en dybere mening, hvor vi oplever, at vi bidrager og gør en værdifuld forskel. Vi søger et dybere fundament af mening og retning i arbejdslivet, som ikke bare er en ud-ad-til rigtig karrierevej med et snorlige cv, som viser, hvor cool vi er.
  Et voksende behov indefra om at gøre en forskel på meningsfulde måder, gør det stadigt vigtigere, hvad vi arbejder for end hvad vi arbejder med.

  Så karrieren i traditionel forstand, som et bevidst og målrettet arbejdsliv, bliver nu (heldigvis) suppleret af nye kvaliteter, som indefra oplevet mening og formål, hvor man samtidig bidrager med noget værdifuldt til andre.
  Som selvstændig giver det helt nye muligheder for at tilbyde kunderne unikke ydelser og produkter, som baserer sig på netop det, du brænder og arbejder for. Det er guldægget i din forretning.

  Jeg er netop blevet interviewet om denne helt nye måde at arbejde på og du kan læse artiklen “Hvad arbejder du for? i det seneste nummer af NATURLI lige her:
  http://www.naturli.dk/naturli-viden/psykologi/9598-hvad-arbejder-du-for, ligesom du på http://www.JetteBulck.dk kan få ny inspiration i Blogs, cases og artikler om dette skifte i arbejdslivet.

  Sammen med Line Dahl (Linedahl.dk) er jeg ligeledes i fuld gang med at skrive en ny bog om alle mulighederne i den nye tids arbejdsliv.
  Alt sammen bidrag til at tippe balancen over mod arbejdsliv og arbejdspladser, der i langt højere grad bygger på det enkelte menneskes værdifulde bidrag end blot på det, de er uddannet til.

  Masser af Hilsner, Jette Bülck