Er du en pleaser? Vind workshop til en værdi á 2.250 kr.

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Er du en pleaser? Tænker du meget over, hvad andre mon tænker om dig? Har du svært ved at “sige fra”? Ønsker du øget styrke, frihed og selvrespekt?

Så deltag i konkurrencen om deltagelse Life Coach Emilie Kroghs workshop: Bryd ud af Pleaser-Rollen.

Workshoppen inkluderer to workshopaftener (10. april og 22. maj 2012) samt tre individuelle coachingsessioner á  halvanden times varighed.

Det hele foregår i Virum, nord for København.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at skrive en kommentar i kommentarfeltet nedenfor senest torsdag d. 8. marts 2012. Vinderen – som findes ved lodtrækning – får direkte besked og offentliggøres fredag d. 9. marts.

Hvis du ikke vinder men gerne vil deltage, så benyt dig af, at denne workshop kan købes til en særlig intropris á 2.250 kr. (normalpris 4.500 kr.)

Du kan læse Emilies artikler på KarriereMor.dk her og besøge hendes egen hjemmeside her.

Vi glæder os til at læse din kommentar i kommentarfeltet nedenfor…

Kommentarer

 1. Lyder som en workshop lige for mig. Bruger alt for meget energi på at tilfredsstille andre…. Og altid gemmer mig selv til sidst….. Men når bare aldrig til den sidste i række, nemlig Mig selv, da mand, børn, hus og arbejde mm står først. Vil supe gerne have nogle værktøjer sim kan hjælpe mig til at give mig selv først så jeg kan give de andre endnu mere 🙂 tak for en fed hjemmeside Bente. Altid nogle inspirerede og relevante artikler.

 2. Åhhh ville da være fantastisk at vinde sådan en workshop. Er sikker på at jeg ville kunne lære en hel masse og blive bedre til at sige NEJ til andre og istedet sige JA til mig selv. I sidste ende er jeg ikke et sekund i tvivl om, at det ikke alene vil gavne mig selv og min virksomhed, men i høj grad også i mit familieliv. Håber virkelig at blive den heldige vinder af denne workshopog, som jeg iøvrigt tror rigtig mange kvinder kunne få et stort udbytte af. Rigtig god weekend herfra:-)

 3. henriette skriver:

  🙂 Det ville være super dejligt og vinde et sådan workshop hos Emilie…
  Tror alle kvinder kunne bruge sådan et. Smiler
  Knus og dejlig weekend til jer alle.

 4. Maria skriver:

  Jeg er i et job, hvor jeg konstant bliver udfordret på at mine evner til at kunne sige til og fra, tydeligt og klart. Det er enormt svært. Specielt fordi jeg altid har haft rolle som den søde og dygtige pige i min familie og i skolen og nu på jobbet. Tror det ville være være en stor hjælp for mig at arbejde med mig selv på en workshop, som den Emilie udbyder.

  Krydser fingre! k.h. Maria

 5. Ellen Bisgaard skriver:

  At få nogle værktøjer til at sige nej på en ordentlig måde og i tide- kunne være super for mig- da empatien for familiens behov altid overskygger vigtigheden af mine behov for udfoldelser der bare giver mig mere energi- så værktøj til at bryde den onde cirkel vil helt klart være kærkomment..

  Bare at give mig tid til at læse nyhedsbrevet på Karriere mor giver et lille boost til “mit eget” jeg 🙂

  KH ellen

 6. Mette Hansen skriver:

  Det lyder virkelig godt og brugbart! Lige hvad jeg har brug for!

 7. Susanne skriver:

  Hej Emilie. Det lyder som en udfordring jeg bør tage meget snart.Da jeg bør lære ikke at tage alt som andre siger ind. Samt lære at huske mig selv og ikke kun gå ind og mærke hvad andre siger tænker og føler .

 8. Carina skriver:

  DET vil jeg gerne vinde!! Krydser fingre… 🙂

 9. Nanna skriver:

  Det ville være dejligt at få et kærligt spark i den rigtige retning – og måske smide det tunge pleaser-åg én gang for alle!

 10. Wow, en workshop!

  Det ville da være stort at få lov til at komme med på sådan et.
  Især som nystartet :o) Tror helt sikkert, at der er meget at komme efter.

  Kanon initiativ !

 11. Lone Friis skriver:

  Hej,

  Jeg er uden tvivl verdensmester i at være en pleaser. Det er ikke sjovt, og det tager alt for meget energi i mit liv, som jeg sagtens kunne bruge på noget mere fornuftigt.
  Så ja, jeg kunne godt bruge en plads på denne workshop.

 12. Signe skriver:

  Jeg tror næsten jeg er for meget pleaser til at kunne deltage, vil sige “ih hvor spændende” uanset hvordan det går.

 13. Lotte skriver:

  Jeg stiller op i rækken af interesserede. Det lyder lige som et forløb for mig!

 14. Charlotte skriver:

  Er vi ikke ofte for gode til at please… man ønsker vel at alle skal synes godt om én??! Eller hvad?

 15. Lisbeth skriver:

  Hvis jeg kunne finde nej “knappen” og blive bedre til, at turde sige fra, tror jeg seriøst mit liv ville se meget anderledes ud . !! At være bange for ikke at være god nok og tro man bliver elsket højere hvis man bare taget imod og ikke sætter grænser er ikke godt for nogen ..!!. Jeg vil se det som en kæmpe gave og stor udfordring at vinde denne konkurrence 😉 dejlig dag til alle !!

 16. Ja det må jeg vel nok indrømme jeg er. Image betyder meget for mig og det samme gør kvalitet, loyalitet og ægthed. Jeg kunne helt sikkert lære lære meget af at sige fra og “være ligeglad”

 17. Anita N skriver:

  Det lyder som noget for mig – må jeg jo nok erkende – men for f….. et er svært at bryde ud.. – har klart brug for både hjælp og spark…….

 18. Kære alle

  Tak for jeres kommentarer! Vi har nu trukket lod og fundet en vinder af konkurrencen.

  Den heldige blev: Ellen Bisgaard.

  Stort tillykke til Ellen – og rigtig god weekend til jer alle! 🙂

  Mange hilsner,
  Bente

 19. Kære Bente og Emilie!
  Jeg siger tusind tak for at jeg kan komme med på jeres workshop og coaching- det er da bare en super gave lige her op til weekenden.

  KH Ellen

 20. Karen Anita Nielsen skriver:

  Jeg har et problem med min mor/ min familie. :-(. Modsat kvinden med faderen der kommer vadende ind i hendes hjem er det modsat hos mig: Min mor, som er den dominerende…

Skriv en kommentar...

*