Rendez-vous med en headhunter

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Drømmer du om at gøre karriere og få en af de spændende lederstillinger i dansk erhvervsliv? Så er headhunterne ikke til at komme udenom. Fakta er, at en stor del af alle lederstillinger besættes af headhuntere.

Det er samtidigt et erhverv, der er omgærdet af stor mystik og mange sælsomme legender, som branchen selv lystigt bidrager til at holde i hævd i deres måde at arbejde og agere på.

Mit første møde

Første gang jeg hørte om headhuntere var en gang i slutningen af 1980’erne. Jeg var en ung og naiv kvinde i tyverne, og så endda fra Lolland.

En af mine – utallige – kærester, som hurtigt blev en ligeså utallig eks af samme slags, fortalte mig meget stolt, at han i al hemmelighed var blevet kontaktet af en headhunter. De havde haft et hemmeligt møde, et rendez-vous, som i en agentroman.

Jeg kunne ligesom fornemme, at det var stort at blive kontaktet af en headhunter. Det skete ikke for hvem som helst. Blev man kontaktet af en headhunter, så var man talentfuld og havde potentiale, fremtiden og karrieren tegnede lys og lovende.

Hvordan arbejder en headhunter

Min nysgerrighed var vakt, så jeg spurgte straks, hvordan en headhunter arbejder. Den uklare forklaring var noget i stil med ”mænd med skæg og blå briller”, der arbejder undercover i det skjulte med at finde ledertalenter til erhvervslivet.

”Hvordan gør de så det?” var mit næste spørgsmål. Her var forklaringen: ”De holder i det skjulte øje med dig – lidt a la Big Brother.  Hvis de finder dig interessant,  kontakter de dig i al diskretion. Herefter går du som kandidat igennem en længere proces, hvor de vurderer dit sande talent og potentiale”.

Mit næste spørgsmål var: ”Hvordan gør de så det i praksis?” Her svarede min håbefulde kæreste så, at nu skal de jo finde ud af, hvem du er inderst inde. ”Så de kan også finde på at dukke uanmeldt op en morgen, for at se, hvordan du håndterer din morgen. Hvordan du kommer ud af sengen, hvilken start du har på dagen. Det fortæller noget om hvem du er – og dit lederpotentiale.”

Imellem linjerne kunne jeg ligesom forstå, at et sandt ledertalent har styr på sin morgen, står op i god tid, er velorganiseret osv. I mit stille sind begyndte jeg at blive noget bekymret for min fremtid.

Imens jeg sad med mine dystre tanker fortsatte min udkårne med begejstret at fortælle. ”En headhunter vurderer selv de mindste ting. Det fortæller noget om, hvordan du er inderst inde som person. Hvordan du håndterer dit blødkogte æg om morgenen! Er du en ægte ledertype, tager du en kniv, og i et hug tager du toppen af det blødkogte æg.” Der sad jeg – inkarneret B-menneske – og slog på mit blødkogte æg med en teske.

Jeg husker ikke resten af samtalen, udover at min kæreste brugte lang, lang tid på at fortælle mig, at han var meget talentfuld og med et kæmpe potentiale. Og det havde han en headhunters ord på. Helt sikkert, tænkte jeg.

Sådan var min forestilling  af en headhunter i mange år – En mand med ”skæg og blå briller, der arbejder undercover.” Der møder op uanmeldt om morgenen og med et radarblik, der ser helt ind til det inderste af din sjæl.

Skæbnens veje er uransagelige

Som skæbnen nogle gange vil det, har jeg så efterfølgende selv arbejdet som headhunter og været en del af branchen i mange år. Jeg har også været gift mange år med en af ”The grand old men” inden for branchen, og derfor kender jeg også mange af  ”The old boys” inden for branchen. Så uden overdrivelse vil jeg påstå, at jeg kan den branche indefra.

Men som karriererådgiver har jeg også konstateret, at der er rigtig mange mennesker, som har en forskruet opfattelse af headhuntere. Der svarer lidt til min ungdoms naive opfattelse af en headhunter, og rigtigt mange reagerer præcis på samme måde som min senere eks-kæreste, hvis de bliver kontaktet af en headhunter. Og det giver god mening, da det er en branche, som er lukket og omgivet af megen mystik.

I de kommende artikler vil jeg løfte sløret for, hvordan en headhunter i virkeligheden arbejder, hvordan branchen ser ud, og hvordan du som ambitiøs kvinde gebærder dig bedst muligt og får adgang til de alle spændende lederstillinger, som ikke annonceres, men besættes af netop arbejdsmarkedets hovedjægere.

Hvad er dine associationer til headhunter-branchen? Er du nogensinde blevet kontaktet af en headhunter? Eller selv taget kontakt til en? Skriv gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor…

Besøg Gittes egen hjemmeside her.

Om Gitte Schramm

Uddannet cand.merc. og arbejder som karriererådgiver i eget firma. Gittes speciale er at hjælpe topledere til det helt rigtige job. Hun har 14 års erfaring med headhunting og har bl.a. været Senior Partner/Direktør i et searchfirma. Forfatter til tre bøger om jobskifte.

Skriv en kommentar...

*