- For kvinder med ambitioner – når tanker om familie og karriere mødes - http://karrieremor.dk -

Sundheden ud af hovedet og ind i livet…også i familen!

Hvad enten det gælder vores egen eller hele familiens sundhed, kan vi hverken tænke, tale eller læse os til den. ACTION er det eneste, der giver resultater på krop, humør og energiniveau. Og samvittighed ikke at forglemme … For hvor har vi mange intentioner som ansvarsfulde mødre.

Der er ikke grænser for hvor sundt vi skal spise, hvor hjemmelavet vi skal spise og hvor aktive vi er i denne familie. Lige indtil hverdagen sætter ind. Så står ambitionerne ikke altid mål med overskudet den pågældende dag … og den næste. Ingen mor jeg nogensinde er stødt på har kunne leve 100 % op til de sundhedsambitioner, hun har sat for sig selv og sin familie, og det gælder bestemt også mig selv.

Ambitioner er gode, mål er vigtige, planer kan være nødvendige, men ACTION er det eneste, der virkelig batter. Så måske skulle vi lade være med at fokusere så meget på ambitionerne og bruge energien til at få sat actions bag sundhedsintentionerne NU. Ikke mandag morgen. Vi kan ALTID gøre noget LIGE NU for at blive lidt sundere. Her er bare et par forslag:

Sundhed er ikke raketvidenskab. Det er super simpelt. Vi er bare bedre til at være sunde oppe i vores hoveder, end vi er til at lave simple sundhedsactions her og nu. Små actions der bliver til mere og mere og giver resultater, der batter mere end noget stort, forkromet og ikke mindst imaginært projekt nogensinde kommer til.

SÅ: Sundheden UD af hovedet og IND i livet!

Hvad gør du for at få sundheden ind i dagligdagen? Skriv meget gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor…

Besøg Alexandras egen hjemmeside her [1].