E-Mail en kopi af "8 ud af 10 ser ikke sig selv sådan her. Endnu. Gør du? " til en ven...

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Email a copy of '8 ud af 10 ser ikke sig selv sådan her. Endnu. Gør du? ' to a friend

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Om Line Dahl

Line Dahl er selvstændig med egen virksomhed, linedahl.dk, hvor hun guider virksomheder til at skabe succes med deres budskab, og sammen med Jette Bulck desuden drivkraften bag Karrierekald.dk - den nye vej til din rette hylde.

Kommentarer

 1. Rigtig inspirerende Line! TAK!
  Jeg er vild med din måde at se MENNESKET og missionen på! Og hvis vi alle fandt vores VIRKELIGE mission, ville vi sikkert opdage at vi har hver vores helt HELT unikke mission – eller i hvert fald hver vores måde at udfolde den på.
  TAK fordi du hjælper så mange med at folde det ud!

 2. Min shop http://www.kitchen4kids.dk har ét formål – at få flere børn i køkkenet!
  Kitxhwn4kids skiller sig ud fordi produkterne ikke har været samlet i denne niche før – Man har altid kunne købe køkkenredskaber til børn, men altid en enkelt ting eller to – Jeg har et par hundrede produkter – og al fokus er på rigtige køkkenredskaber til børn. Det er i sig selv særligt.
  Men det andet særlige er at jeg er mester i at være ressourcefinder, og idemage – sådan har det altid været og i Kitchen4kids kan jeg (på websiden, Facebbok m.m.) give ideer og ressourcer videre – fantastisk!!!
  Her kan jeg brude min pædagogisk psykologiske faglighed, min interesse for mad og mine unger er med i det – den slags giver fantastisk energi – og når kunderne kvitterer med billeder af kager, eller madretter, gode ideer osv. – Så giver det følelsen af at have givet andre noget af denne energi.
  Altså energi giver energi
  🙂

  • Hej Dorthe Vogdrup (der må jo efternavn til her i Dort(h)e-kommentar-tråden)

   Nu ved jeg godt, jeg er en nørd på det her område, men jeg får GÅSEHUD af at læse din kommentar. TILLYKKE med at du er en af de 2 ud af 10, som arbejder for et afklaret formål og har formået at kombinere dine kompetencer på en måde, som skaber ny værdi både for dig selv og mange andre. TAK fordi du er så stor en inspiration for dem, der stadig er på vej … du er en af de rollemodeller, vi har så stærkt brug for. Jeg glæder mig over at have mødt dig og til at følge dit virke!