E-Mail en kopi af "Derfor er det vigtigt, at du er lykkelig! " til en ven...

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Email a copy of 'Derfor er det vigtigt, at du er lykkelig! ' to a friend

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Om Patricia Richter

Mor til Silas (født 2007) og stifter af KarriereMor.dk; derudover hjælper hun andre med at identificere deres personlige brands, gennem udforskning af deres unikke kerne, og derigennem skabe klar og autentisk kommunikation - se mere på PatriciaRichter.dk.

Kommentarer

  1. Skøn kommentar, du har skrevet her, Bente. Jeg tror John Gray var en af de første “selvhjælpsbøger” jeg stødte på i mine friske 20’ere. Selvom han er meget amerikansk, kan jeg faktisk godt lide visse pointer omkring hans forklaring på forskellen mellem kvinder og mænds forskellige måder at mærke og takle stress på. Fordi det forklarer hvordan vi takler arbejdsmæssige stressorer vidt forskelligt.

    Og engang imellem kunne man ønske at offentlige personer som Asger Aamund m.fl. kendte til kønnenes reelle biologiske forskelligheder. som de kommer til udtryk under pres, inden han endnu engang unuanceret klandrer kvinder for ikke at kun klare mosten i topledelserne. Det kunne jo også være kulturen i størstedelen af selvsamme ledelseslag er for ufrugtbar til kvinder at kunne opholde sig i???

    http://www.bt.dk/danmark/asger-aamund-mange-kvinder-kan-ikke-klare-mosten

  2. Tak, Jeanette 🙂 Og helt enig – John Gray lufter nogle interessante pointer omkring stress. Og ja, jeg savner også nogle gange flere nuancer i debatten om omkring kvinder i topledelse/direktioner. Men her skal vi jo også huske på, at det er mere interessant for mediet (i dette tilfælde B.T.) at levere historier af mere kontroversiel karakter… Desværre! Derfor gider jeg sjældent at læse dem.

    Heldigvis er der mange topledere, der beretter om bedre resultater – både på den menneskelige side og på bundlinjen – når der flere kvinder på lederposterne. Det ville være skønt, hvis de store medier ville fortælle om dén side af historien også…