Mine kompetencer bruger mental Brasso – gør dine også?

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

I sidste måned arbejdede jeg sammen med en kvinde, der har haft hænderne i mange hundrede smerteplagede kroppe og fået deres årelange smerter til at forsvinde stort set som dug for solen. Hun synes ikke, det er så vildt – det er jo bare at bruge kroppen korrekt. Sagde hun.

I sidste uge besøgte jeg en kvinde, der nærmest på magisk vis kan få “hovedmennesker” ned i kroppen, så tankerne får en tiltrængt pause og livet mærkes helt ned i storetæerne. Hun synes ikke, det er magisk – det er jo bare, at få energien til at arbejde. Sagde hun.

I weekenden fik jeg hjælp af en fyr på en planteskole til at skabe et cottage garden bed. Han fyldte mit bagagerum og så mærkeligt på mig, da jeg spurgte, hvad jeg så skulle, når jeg kom hjem. Han synes ikke, det er svært – det er jo bare at putte planterne i jorden og vande. Sagde han.

I går holdt jeg workshop med en kvinde, der har opnået mere i sit liv, end de fleste når på 200 år. Hun bærer på nogle dybt inspirerende historier og evner at bringe dem i spil, så de forandrer andres liv. Hun synes ikke, hun er så interessant – det er jo bare sådan, jeg har gjort. Sagde hun.

Og så er det endda kun en mikroskopisk del af de mennesker, jeg gennem tiden har mødt og arbejdet med, som også synes, at det de gør – jo – er enkelt og ligetil.

Det er det bare ikke for andre.

Derfor skal vi alle sammen huske, at det vi bidrager med, er noget svært og særligt for andre. Selv om det er nemt og naturligt for os.

Spørgsmålet er, om dit guld lige skulle have en tur med den mentale pudseklud, så du hele tiden selv kan se, hvilken stor værdi du rent faktisk bidrager med?

Mit skal. Med jævne mellemrum.

Hvornår har du sidst givet dit guld en tur med den mentale pudseklud? Og på hvilken måde? Skriv meget gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor…

 Besøg Lines egen hjemmeside her.

Om Line Dahl

Line Dahl er selvstændig med egen virksomhed, linedahl.dk, hvor hun guider virksomheder til at skabe succes med deres budskab, og sammen med Jette Bulck desuden drivkraften bag Karrierekald.dk - den nye vej til din rette hylde.

Kommentarer

 1. Tak for at minde os om at vi skal bruge Brasso. Nogen gange bliver det man kan eller har oplevet til en selvfølge. Ligesom når man skriver opgave pludselig tænker er det her egentlig interessant ved alle ikke det…. Det er jo blandt andet fordi man har arbejdet sig så dybt ind i stoffet og læst det så mange gange så man næsten kan det pr rygrad. Derfor er recomodations og feedback fantastisk . Bed om det på linkedin Det er fantastisk hvad man får at vide.
  Jeg er ved at lære det – tak
  Med venlig hilsen
  Mette Weber alias verdensborgeren

 2. Præcis, Mette! Og nu du skriver om anbefalinger og feedback (som nogen så også har svært ved at spørge efter, fordi de netop ikke føler, det de har bidraget med er noget særligt … men den tager vi en anden gang), så skulle vi måske også blive bedre til at komme med den feedback uopfordret, når nogen gør en forskel for os.

  Så: Bed om det. Og giv det selv.

  Tak for kommentaren.
  Bedste hilsener Line

 3. jeg synes faktisk at rigtig mange er blevet gode til at give anerkendelse uopfordret – tror at facebook er med til større åbenhed og mod til at sige hvad man mener . Det er jo mere uformelt. Jeg har fået rigtig meget anerkendelse uopfordret og er bevidst om at give det også . Vi har alle brug for den og det virker – vi vokser.

 4. Rigtig fint indlæg Line, jeg må jævnligt agere
  ‘salgsbrasso’ når jeg salgstræner, generelt har
  de jeg møder på min vej, alt for lav ‘salgs-selvtillid’

  God aften Dorte

 5. Du gør et vigtigt stykke arbejde, Dorte!

 6. Tak Line 😉 ofte skal der blot lidt nyt i værktøjskassens + solid tuning
  af det mentale, så sker der store ændringer – elsker at se dem få lyst
  til at erobre verden med tro på at det de har kan skabe værdi og
  dermed sælges .

Skriv en kommentar...

*