- For kvinder med ambitioner – når tanker om familie og karriere mødes - http://karrieremor.dk -

Mine kompetencer bruger mental Brasso – gør dine også?

I sidste måned arbejdede jeg sammen med en kvinde, der har haft hænderne i mange hundrede smerteplagede kroppe og fået deres årelange smerter til at forsvinde stort set som dug for solen. Hun synes ikke, det er så vildt – det er jo bare at bruge kroppen korrekt. Sagde hun.

I sidste uge besøgte jeg en kvinde, der nærmest på magisk vis kan få “hovedmennesker” ned i kroppen, så tankerne får en tiltrængt pause og livet mærkes helt ned i storetæerne. Hun synes ikke, det er magisk – det er jo bare, at få energien til at arbejde. Sagde hun.

I weekenden fik jeg hjælp af en fyr på en planteskole til at skabe et cottage garden bed. Han fyldte mit bagagerum og så mærkeligt på mig, da jeg spurgte, hvad jeg så skulle, når jeg kom hjem. Han synes ikke, det er svært – det er jo bare at putte planterne i jorden og vande. Sagde han.

I går holdt jeg workshop med en kvinde, der har opnået mere i sit liv, end de fleste når på 200 år. Hun bærer på nogle dybt inspirerende historier og evner at bringe dem i spil, så de forandrer andres liv. Hun synes ikke, hun er så interessant – det er jo bare sådan, jeg har gjort. Sagde hun.

Og så er det endda kun en mikroskopisk del af de mennesker, jeg gennem tiden har mødt og arbejdet med, som også synes, at det de gør – jo – er enkelt og ligetil.

Det er det bare ikke for andre.

Derfor skal vi alle sammen huske, at det vi bidrager med, er noget svært og særligt for andre. Selv om det er nemt og naturligt for os.

Spørgsmålet er, om dit guld lige skulle have en tur med den mentale pudseklud, så du hele tiden selv kan se, hvilken stor værdi du rent faktisk bidrager med?

Mit skal. Med jævne mellemrum.

Hvornår har du sidst givet dit guld en tur med den mentale pudseklud? Og på hvilken måde? Skriv meget gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor…

 Besøg Lines egen hjemmeside her [1].