Mere overskud som mor – se interview med John Gray

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Jeg må indrømme at jeg var lidt spændt på at møde ham. Det er jo ikke ligefrem hverdagskost at snakke med en fyr, der har solgt  over 50 millioner bøger og har sit eget private jetfly. Men det viste sig at blive et både inspirerende og behageligt møde.

Du kender ham måske fra bogserien Mænd er fra Mars, Kvinder er fra Venus og bogen Børn er fra himlen. I sidste uge havde jeg den store fornøjelse at møde og interviewe Dr. John Gray, verdens ledende ekspert inden for parforhold.

Vi mødtes tirsdag formiddag i Tivoli-hotellets lobby, mellem de forgyldte vægge og mange spejle. Han kom lige fra San Francisco og havde ikke sovet hele natten – men det var ikke til at mærke på manden. Han skyllede masser af kildevand ned undervejs, og da jeg spurgte, om han ikke var træt, siger han med strålende øjne: “Jeg får ny energi af at snakke om det her!” Tiden fløj afsted med en times interview om udfordringerne og potentialet ved moderskab i dag. Og da jeg sagde farvel, fik jeg det største knus og følte nærmest, at jeg havde fået en ny soulmate.

På et tidspunkt optog vi et 10 minutters videoklip, som du kan se her.

Hør John Grays bud på:

– Hvad den største udfordring er for mødre i dag
– Hvordan det påvirker vores børn
– Hvad vi kan gøre for at få mere overskud i hverdagen
– Tips og tricks til mere mor-tid
– Etc….

Se med her og bliv inspireret 🙂

Hvad inspirerede dig mest ved denne video? Hvordan inspirerede det dig? Kender du til nogle af de udfordringer, John Gray taler om? Skriv meget gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor…

Læs også Derfor er det vigtigt, at du er lykkelig!, hvor du kan læse om nogle af hovedpunkterne fra John Grays foredrag i København den 30. maj 2012.

Besøg Evas egen hjemmeside herSe Evas bog, DrømmemorEffekten, her.

Om Eva Andrea Ditlefsen

Eva er PB i ernæring og sundhed, familiecoach og selv mor til 4. Hun er forfatter til 'DrømmemorEffekten' (2011) og holder foredrag, kurser og seminarer om den positive effekt nærvær og autencitet har for moderne mødre og vores børns udvikling og trivsel.

Skriv en kommentar...

*