Stop!

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Da en af mine venner satte sig som mål at gennemføre en ironman, hyrede han en personlig træner og fik et simpelt råd: Stop hver træning, inden du bliver for træt, så kroppen husker det som en god oplevelse, og lysten også er der næste gang.

Da en erfaren manuskriptforfatter, jeg kender, skulle give mig sit bedste skriveråd, sagde hun: Stop med at skrive, når det går godt, så bliver processen positiv, og du har lyst til at skrive videre næste gang.

Parallellen er indlysende. Du skal ikke stoppe, mens legen er god. Du skal stoppe, mens du er god.

Jeg stopper nu.
God uge.

 Stopper du op og tager en pause, mens processen stadig er sjov – og mens du er god? Skriv gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor…

 Besøg Lines egen hjemmeside her.

Om Line Dahl

Line Dahl er selvstændig med egen virksomhed, linedahl.dk, hvor hun guider virksomheder til at skabe succes med deres budskab, og sammen med Jette Bulck desuden drivkraften bag Karrierekald.dk - den nye vej til din rette hylde.

Skriv en kommentar...

*