Vind et eksemplar af ‘HvabeHaren og dyrene i Ha’ det godt-skoven’

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

I mandags anmeldte jeg Thomas Wibling’s nye børnebog om HvabeHaren og dyrene i Ha’ det godt-skoven. Og jeg lovede, at to læsere af KarriereMor.dk ville få mulighed for at vinde et eksemplar.

Klik her for at læse anmeldelsen

Det ene eksemplar lovede jeg væk i KarriereMor’s nyhedsbrev, hvor jeg skrev, at jeg ville trække lod blandt dem, der besvarede mailen inden den 1. juni 2012 – dvs. i dag. Og det var der mange, der gjorde! Den heldige vinder er Marianne H., som har fået direkte besked via mail.

Det andet eksemplar kan du vinde ved at skrive en kommentar i kommentarfeltet nedenfor i løbet af denne weekend – dvs. senest på søndag den 3. juni. Jeg trækker en vinder på mandag.

Rigtig god weekend! 

Om Patricia Richter

Mor til Silas (født 2007) og stifter af KarriereMor.dk; derudover hjælper hun andre med at identificere deres personlige brands, gennem udforskning af deres unikke kerne, og derigennem skabe klar og autentisk kommunikation - se mere på PatriciaRichter.dk.

Kommentarer

 1. Lene skriver:

  Den vil jeg rigtig gerne vinde til en fin lille gave :0)

  smil og dejlig weekend

  Lene

 2. Lena skriver:

  Med en flytning til Grønland lige om hjørnet og to skønne unger, der skal finde hoved og hale i det hele – vil jeg rigtig gerne vinde denne bog. Tror det vil hjælpe dem med at finde ro… Mange hilsner Lena

 3. Med to dejlige unger som Oskar på 3 og Alberte på 5 – som ofte ser sin mor bøjet over computeren med http://www.kitchen4kids.dk – Tror jeg en hyggestund med Hvabeharen er en god ide – så er der lagt op til en snak om mere “bare en almindelig godnat historie”

 4. Helene Braüner Bisgaard skriver:

  Det ville være skønt at vinde bogen, så vores 3 drenge har en ny og lærerig historie til hyggestunder med mor, far og bedsteforældre. Bøger er bare skønne til at udvide vores horisont! God weekend til alle!

 5. Gitte Frigaard skriver:

  Elsker at læse højt for børnene, så jeg deltager gerne

 6. helle bøgebo skriver:

  åh ville elske at læse den for min søn og barnebarb

 7. tina merete skovgaard pedersen skriver:

  jeg vil rigtig gerne deltage om bogen , den skulle nok blive læst og kikket i her hjemme, med 4 drenge 🙂

 8. Camilla H skriver:

  Jeg vil da super gerne smide et lod i puljen 🙂

 9. Kirsten Aakerman skriver:

  deltager gerne .Elsker at læse for barnebarnet

 10. Chokofia skriver:

  Vi prøver i hærdigt at skifte fra at se tv inden pigerne sover til at vi skal læse historier sammen, men pigerne er ikke lette at gøre tilfredse, så måske en ny god bog kan gøre underværker 🙂

  God weekend 🙂

 11. Katrine Gunnersen skriver:

  Skøn konkurrence! Jeg læser højt for Filippa om eftermiddagen – mest for min skyld.. Men håber hun vil nyde det, når hun bliver lidt ældre

 12. gitte nielsen skriver:

  Sikke en dejlig konkurrence, jeg elsker at læse højt for prinssen og hun elsker bøger med dyr

 13. Jeg bliver altid så glad, når jeg hører om personlig udvikling i børnehøjde.
  Ville elske at læse denne bog – både for mine børn og mig selv.

  Rigtig god weekend
  Janne

 14. Michael Hammer Zinzino skriver:

  Syntes det er så fedt, at der bliver tænkt på vores børns opvækst.

  Det har vækket så meget nysgerrighed i mig, så jeg er bare nød til at vinde denne bog 😉

 15. Det lyder som en perfekt bog til mig og børnene!

  Jeg er med 🙂

  Kærligst Anja

 16. Jeg krydser fingre for at være så heldig at vinde bogen…lyder som en pragtfuld bog…

  KH Eva

 17. Kære Alle

  Tak for jeres kommentarer! Vinderen (fundet ved lodtrækning!) blev:

  Helene Braüner Bisgaard

  Tillykke til Helene – og rigtig god uge til jer alle! 🙂

  • Helene Braüner Bisgaard skriver:

   Tusind tak! Hvor dejligt! Jeg glæder mig til hygge med børnene og HvabeHaren!

 18. Jane Pagaard skriver:

  Som lærer i indskolingen må jeg vist eje den bog.

Skriv en kommentar...

*