E-Mail en kopi af "Er du (også) for hård ved dig selv?" til en ven...

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Email a copy of 'Er du (også) for hård ved dig selv?' to a friend

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Om Patricia Richter

Mor til Silas (født 2007) og stifter af KarriereMor.dk; derudover hjælper hun andre med at identificere deres personlige brands, gennem udforskning af deres unikke kerne, og derigennem skabe klar og autentisk kommunikation - se mere på PatriciaRichter.dk.

Kommentarer

  1. Spændende artikel. Enig i, at det at lave urealistisk lange to-do-lister er at sætte dig selv i en position, hvor fiasko er uundgåeligt. I forhold til general planlægning af f.eks sin arbejdsdag, bør man max. planlægge 40-60% af dagen, så der er plads til opgaver, der kommer ind fra sidelinien. Ellers er der stor risiko for, at man ved fyraften med fortsat står med en fyldt to do liste og frustrerede tanker om alt det man ikke nåede, i stedet for at glæde sig over det man fik fra hånden.

    • Tak for din kommentar, Marlie. Og jeg er helt enig i, at man kun bør planlægge 40-60 pct. af dagen – så når man altid i mål, og det føles fantastisk, når man “over-performer” i forhold til target, fordi man ikke blev afbrudt af uforudsete opgaver 🙂