Lidt krydderi til sexlivet

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Vi kender det alle sammen. Sexlivet, der ikke er, som det var engang. Sexlivet, der bliver pligt snarere end nydelse. For vi skal jo huske at dyrke sex. Det er en del af det at være i forhold. Men hvorfor ikke krydre sexlivet med erotisk legetøj? Det er som et frisk pust i soveværelset, hvor vi kan lege, udforske og frem for alt nyde hinanden på helt nye måder.  

Denne artikel er den 4. i en artikelserie på 4 skrevet af sexolog og parterapeut Katrine Berling, der inspirerer kvinder og par til at opleve mere nydelse og støre glæde i livet, i parforholdet og i sexlivet. Se mere på katrineberling.dk

Når karriere og børn kommer ind i billedet, oplever mange, at sexlivet bliver uinspirerende og rutinepræget – måske det endda næsten forsvinder. Sådan har det til alle tider været. Sexlegetøj, til gengæld, er ikke som det altid har været. Tidligere kun forbeholdt singlerne og i den grad forbundet med tabu. Det er det måske stadig – altså tabuiseret – men branchen for sexlegetøj har udviklet sig rigtig meget i de senere år, og flere og flere par er hoppet med på sexlegetøjs-bølgen.

Hvis der er noget, der kendertegner sexlegetøjsbranchen i øjeblikket, så er det den megen fokus på produkternes stilrenhed og æstetik. Meget af legetøjet ligner snarere små designobjekter, end de ligner det, som vi normalt forbinder med sexlegetøj. Det er således ikke længere hudfarvede dildoer med årer, der dominerer udvalget, men derimod skønne produkter, som sagtens kan stå og  pynte på natbordet.

Brug sexlegetøj sammen

Der findes rigtig meget sexlegetøj, som er beregnet til at bruge alene. Men det meste kan faktisk også bruges sammen med en partner. Hvis du er fuldstændig nybegynder, kan jeg anbefale den feminine klitorisvibrator, der hedder LAYAspot. Den ligner egentlig et lille massageapparat, men den gemmer på nogle meget effektive vibrationer. LAYAspot er meget velegnet at bruge sammen med en partner. Lad ham massere din klitoris med den – enten under oralsex eller samtidig med, at han er inde i dig.

Hvis man er til det lidt mere avancerede og det lidt mere stimulerende, så findes der en super skøn udgave af den populære rabbit-vibrator, som mange sikkert kender fra tv-serien ‘Sex and the City’. Den skønne rabbit hedder FiFi og er virkelig stilfuld i designet. Det gode ved Fifi er, at den kan give dig både indvendig og udvendig stimulation. Dildodelen og klitorisvibratoren med pirrende kaninører kan give dig en meget intens oplevelse. Lad din mand stimulerer dig med den og oplev, at sex ikke nødvendigvis behøver at betyde den klassiske mand-inde-i-kvinde. Han vil nyde at tilfredsstille dig på en helt ny måde måde, og du vil opdage, hvordan han bogstavelig talt kan trykke på nogle knapper, som du aldrig har oplevet før. Og fik jeg sagt, at der stort set altid er orgasme-garanti, når du bruger Fifi?

Kærlighedsvibrator nr. 1

Noget af det mest populære sexlegetøj til par i verden er en parvibrator, der hedder We-Vibe. Det helt specielle ved We-Vibe er, at du kan bruge den sammen med din mand, imens I elsker. Det er en nærmest V-formet vibrator i blød silikone, som kvinden sætter op. Det ene ben af V’et vibrerer udvendigt på klitoris, og det andet ben sidder oppe i kvinden, samtidig med, at han trænger ind. Du vil som kvinde således både blive stimuleret af vibratoren og af din mand – en super skøn og meget intens oplevelse for jer begge, som bringer både intimitet og lyst ind i sexlevet.

Alle produkterne kan købes hos den erotiske webshop Sinful.dk. De har dag-dag levering, og deres kundeservice er altid klar til at rådgive om brugen af produkterne, hvis man har brug for det.

Læs også Katrines øvrige artikler på KarriereMor.dk: Har du husket dit parforhold i dag?, Kvindens orgasmer og Husk at du skal elske dig selv samt interview med Katrine om mødres udfordringer med parforhold og sex.

Besøg Katrines egen hjemmeside her.

Kommentarer

  1. Simply want to say your article is as astonishing. The clarity in your post is just spectacular and i can assume you’re an expert
    on this subject. Fine with your permission let me to grab your feed to
    keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the enjoyable work.
    Maglie calcio poco prezzo

Skriv en kommentar...

*