E-Mail en kopi af "Hvor meget får du egentlig bragt i spil? " til en ven...

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Email a copy of 'Hvor meget får du egentlig bragt i spil? ' to a friend

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Om Jette Bülck

Jette Bülck er specialist i den nye tids arbejdsliv og specialtrænet i at afklare, hvad den enkeltes unikke bidrag er, ligesom hun formidler mindsettet og redskaberne til at skabe sin hylde selv.

Kommentarer

 1. … efter 12 år i min egen virksomhed, som jeg har drevet sammen med min mand (drives nu kun af ham) kastede jeg i oktober måned sidste år, håndklædet i ringen og ville væk – væk fra det hele. Synes ikke rigtig jeg kunne finde mig selv (mere), selv om jeg ren faktisk synes, at jeg i mange år har været super go’ til det jeg lavede (læs jeg havde 1000 kasketter på hver dag… skønt…til tider stessende… alligevel fedt) – men det hele blev bare for meget, og vi valgte derfor at jeg i en periode skule trække stikket ud og prøve at søge et andet job. Hvilket jeg så ikke liiiiiige har gjort endnu. For har læst 1 milllion jobannoncer, uden at kunne vælge hvilket job som lige “passede til mig” æv!
  Nu går jeg her og overvejer om jeg skal vende tilbage, men tanken om det og det til tider ret svære samarbejde med min mand træker ikke helt vild i mig mere … hvorfor … ? Hmf … gad jeg sgu’ godt at finde ud af! Glæder mig til at at komme på torsdag “find din rette hylde” og håber jeg vil blive en hel del klogere på mig selv! De Bedste Hilsner Betina Nymann

 2. Den rette hylde, lyder som et skønt sted at være…..et sted hvor alle ens kvalifikationer, kompetencer, visioner og ens passion går hånd i hånd. Et sted hvor synergi, power og flow udspiller sig! Lige et sted for mig:)
  Men hvor er det lige at jeg finde et job, der kombinerer titler som: pædagog, stylecoach, sundheds- og livsstilcoach, samt kostvejleder og slankekonsulent? Findes der overhovedet et job, som retter sig mod alle disse titler? Er jeg overkvalificeret, underkvalificeret? Hvordan sætter jeg alt i spil? Jeg forstår dig BetIna! Det er svært at lede efter job, når man ik kan se sig selv i jobprofilen.
  Den rette hylde for mig, er vel at blive selvstændig! Så kan jeg helt selv bestemme hvilken skuffe eller hylde, jeg kan ta fra……
  De bedste hilsner fra Tobie

  • Kære Tobie,

   Tak for dit indlæg.
   Ja, det er alle forundt at være på rette hylde. Og især, når man som dig, har investeret mange år og mange penge på at tilegne sig en masse viden og færdigheder, som kan gøre en stor forskel for andre i et arbejdsliv du selv er super glad for.
   Og det er muligt for dig, at bringe dine mange kompetencer i spil på en dybt tilfredsstillnde måde og det forudsætter blot en ny måde at arbejde, hvor du for en stund glemmer det, du arbejder med og alle titlerne du deler med mange og flytter fokus over på, hvad du gør det altsammen for.

   Mange Hilsner,
   Jette Bülck