- For kvinder med ambitioner – når tanker om familie og karriere mødes - http://karrieremor.dk -

Hvor meget får du egentlig bragt i spil?

Mens solen friturestegte de fleste af os en weekend i august, sad en kvinde og spiste is med en gammel ven på havnen. De havde åbenbart ikke set hinanden længe, og snakken gik på “hvordan går det med ham?” og “hvad med hende, har hun fået gang i den?” osv.

Den type snak kender du med garanti – ligesom du helt sikkert kender nogen, der ikke kan finde deres rette hylde eller sidder uhensigtsmæssigt skævt på den. Måske kender du det endda fra dig selv?

En af dem, der blev snakket om på havnen den solskinsdag, var Poul, som er forsvarsadvokat. Ham går det endelig godt. Eller som kvindens ven udtrykte det, “Poul får virkelig bragt det hele i spil i sit nye job – han er kommet på rette hylde”.

Og det er præcis sådan, det er med den rette hylde:

Det er en følelse af at forene så mange af de værdifulde kompetencer, du besidder og gerne vil bidrage med – i et og samme job. Det er faktisk muligt for langt de fleste, også for dig – og også uden at du har en speciel funktion eller behøver søge et nyt job.

Men det kræver, at du ser ”den rette hylde” på en ny og knap så traditionsbundet måde. Det er en ny vej, hvor:

Den nye vej til din rette hylde vil vi så gerne, at du og en masse andre får indblik i og glæde af – fordi den kan gøre en enorm forskel i dit arbejdsliv og ultimativt betyde, at du bliver en af dem, der hver dag går fra arbejde med følelsen af at bidrage med og til noget værdifuldt. Fordi du gør det, du allerhelst vil, vigtigt … og virkelig får bragt det hele i spil via det, der er dit karrierekald.

Hvad du fundet din rette hylde? Skriv meget gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor…

Besøg karrierekald.dk her [1]