Tip balancen og send Evigglad ud til højre

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

I’ts hard, it’s hard, it’s hard, it’s hard, it’s hard, it’s hard and then a miracle happens, and you forget it all.

Sådan lød det i en film, jeg så forleden, da en far til tre skulle forklare en kommende far, hvordan det var at have små børn.

Der er noget om det, synes jeg. Selvom jeg kun har to børn. For selvfølgelig er man ikke konstant glad som mor – ligesom alle de opgaver, der følger med det at være mor, ikke er ens yndlings-mor-opgaver.

(Jeg nævner bare at servere drikkevarer om natten, tørre tis af alt uden om toilettet, finde den sko, der hele tiden er væk osv.)

Det forholder sig på samme måde med arbejde: At have et meningsfuldt job er ikke ensbetydende med at være glad hele tiden. Selvom begrebet “arbejdsglæde” er meget populært i disse tider.

Der vil altid være arbejdsopgaver, der ikke er ens yndlingsopgaver. Det vil altid være hårdt indimellem.

And then a miracle happens and you forget it all – hvis du ellers har en meningsfuldt job, hvor du bidrager med og til noget, der kalder på dig indefra.

For lige præcis dét er ikke en følelse, der kommer og går. Det er noget, du altid har med dig. På de glade dage og de mindre glade dage. Det er det, der driver dig og får dig til at stå op midt om natten, hvis det er det, der skal til.

Præcis som det at være mor.

Hvad kan du gøre i dag for at tippe balancen i din karriere og fylde din dag med mere af det, der kalder på dig indefra, når du spørger dig selv, hvad du vil bruge dine ressourcer til? Skriv gerne en kommentar…

Besøg Lines egen hjemmeside her

Om Line Dahl

Line Dahl er selvstændig med egen virksomhed, linedahl.dk, hvor hun guider virksomheder til at skabe succes med deres budskab, og sammen med Jette Bulck desuden drivkraften bag Karrierekald.dk - den nye vej til din rette hylde.

Skriv en kommentar...

*