Husker du at rette på turbanen, så appelsinerne ikke falder ud?

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Faktisk er de der allerede. Appelsinerne. Lige der i din turban. Men det er ikke sikkert, du har opdaget dem endnu. For har du et familie- og arbejdsliv, som de fleste, føles det ofte som at balancere på et flyvende tæppe.

Dit fokus er rettet udad, og du er travlt beskæftiget med at håndtere eller parere den næste opgave, der kalder på dig udefra, og undgå at ”flyve” ind i noget på din vej.

Men ”appelsinerne” er der; Det, der kalder på dig indefra, når du spørger dig selv, hvad du vil beskæftige dig med – det, der gør dig glad og tilfreds, og som du sætter så stor pris på, at det får dit hjerte til at synge. Det, der giver livet kvalitet.

Det kan være stunder med børnene, hvor I føler et helt særligt fællesskab, eller hvor I bare griner sammen helt nede fra maven. Det kan være små skønne episoder, der bare får plads til at være.

Det kan også være på jobbet, hvor du endelig beskæftiger dig med noget, der falder dig naturligt og giver dig energi, alt imens det også gør en værdifuld forskel for andre. Hvor scenen er din, og det du kan og det, der er brug for, går op i en højere enhed.

Dine “appelsiner” er også alle de kompetencer, du allerede har, som du ikke får bragt i spil, fordi du sidder så skævt på den rette hylde, at de triller ud.

I en travl hverdag er det så let for appelsinerne at trille ud af turbanen og blive glemt til fordel for alt det andet, der kræver tid, plads og opmærksomhed.

Men at træffe et bevidst valg om at rette på turbanen, så appelsinerne ikke falder ud, er en mulighed du også har. Lige nu.

Hvilke appelsiner er der i din turban lige nu? Skriv meget gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor…

 Besøg Jettes egen hjemmeside her.

Om Jette Bülck

Jette Bülck er specialist i den nye tids arbejdsliv og specialtrænet i at afklare, hvad den enkeltes unikke bidrag er, ligesom hun formidler mindsettet og redskaberne til at skabe sin hylde selv.

Skriv en kommentar...

*