Julegaveønsker – Sexolog Line Bassøe anbefaler…

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Jeg vil anbefale to ting til jule-ønskelisten i år: Spillet Erotic 4 Real og Verdens mest populære sexlegetøj: We-Vibe.

Erotic 4 Real

Erotic 4 Real

Det ene ønske er et spil. Det hedder Erotic 4 Real og er et erotisk samlivsspil for par. Det er ret genialt, synes jeg. Spillet er erotisk, men det er også meget andet. Det åbner mulighed for nogle rigtig gode snakke. Der er tre spørgsmålskategorier i spillet: Moral, Følelser og Lyst. Man læser selv sit spørgsmål højt og skal herefter svare på, hvad man tror, ens partner ville have svaret. Her er eksempler på spørgsmålene, som man kan kommer igennem under spillet.

Fra kategorien Moral:
”Synes din partner, det er OK at blive småforelsket i en anden, hvis blot man ikke gør noget ved det?”

Fra kategorien Følelser:
”Hvad er det mest romantiske minde, din partner har fra jeres tid sammen?”

Fra kategorien Lyst:
”Nævn én af din partners seksuelle fantasier (som ikke tidligere har været drøftet).”

Partneren afgører, hvorvidt man svarer rigtigt.

Svarer man rigtigt, må man tage et kort fra en anden bunke, hvor der står, hvad man skal gøre ved hinanden. Der er en bunke til manden og en bunke til kvinden. Første kort i bunken er: ”Kys ham kærligt på læberne”. Kortene bliver frækkere og frækkere. Der er 60 kort i hver bunke, men det er ikke alle kort, man kommer igennem i ét spil – hvilket gør det interessant at hive spillet frem endnu engang.

Det er et brætspil, så der er også en fin terning og et par pæne brikker i guld – men det er ikke lige så interessant at skrive om som de nævnte kort.

We-vibe – Verdens mest populære par-vibrator

We-Vipe

Den andet, som man roligt kan skrive på ønskelisten, er en We-Vibe.

En We-Vibe er et sexlegetøj, som kan bruges af par. Det er en U-formet vibrator, som kan bruges, når man elsker. Den ene del af U’et stikkes op i skeden og stimulerer G-punktet, og den anden del af U’et stimulerer klitoris. Det er meningen, at We-Vibe skal bruges, mens han er oppe i hende, og den sidder ikke i vejen. Jeg anbefaler den til mine klienter, hvis de ønsker et sexlegetøj, fordi begge kan deltage, og begge får glæde af vibrationerne, fordi manden også sagtens kan mærke dem, når han er oppe i hende.

Der er ni forskellige vibrationsformer, og man styrer den med en fjernbetjening. Jeg vil dog anbefale, man til start nøjes med at bruge den monotone vibration, da der ellers er en del at holde styr på, hvis man fx vælger vibrationsformen ”cha-cha-cha” – og samtidig skal holde en form for ind-ud-rytme. Det kræver lidt øvelse, men den er sjov at lege med – også selvom det kan drille de første par gange.

We-Viben vandt prisen for ”Verdens mest populære sexlegetøj” i 2011, og det er der en god grund til.

Jeg har købt begge dele hos Sinful.dk, som jeg synes yder en skøn service – også efterfølgende, hvis man har spørgsmål.

Læs også Katrine Berlings anbefaling af We-Vibe her.

Hvad er der på din jule-ønskeseddel i år? Skriv meget gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor…

Om Line Bassøe

Mor til to, parterapeut og sexolog med klinik i Hillerød og på Østerbro. Line er desuden mentor for Sexologudddannelsen og supervisor for den Kognitive parterapeutuddannelse. Læs mere på linebassoe.dk.

Skriv en kommentar...

*