Anmeldelse: ”Start with Why” af Simon Sinek

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

For et stykke siden faldt jeg over bogen Start with Why af Simon Sinek. Senere tog jeg hans kursus: The why Discovery. Altsammen med et ønske om at blive mere klar på, hvorfor jeg laver det, jeg laver, i min virksomhed. Jeg ville også gerne blive bedre til at gøre det synligt.

Start with WhyBogen er hurtigt læst, og han er underholdende og provokerende. På mange måder taler Simon Sinek om noget helt fundamentalt for en virksomhed, men som ofte mangler, når man starter ud – nemlig en klar bevidsthed om hvorfor.

Det, jeg opdagede, var, at mit “why” stikker meget dybere, end hvad jeg troede. Det handler ikke kun om at tjene penge. Jeg opdagede også, hvor dårlig jeg har været til at kommunikere det ud. Hurtigt kommer det til at handle om CV, eksperttitler, produkter og priskrig, når man skal sælge. Alt det, der ikke nødvendigvis inspirerer. Selvom det, jeg selv går efter, er de mennesker, der inspirerer, eller har en historie, der gør et stort indtryk på mig.

I de mentorforløb, jeg har med selvstændige kvinder, kommer vi også ind på, hvorfor de laver det, de gør. Det bliver ofte følelsesladet og meget personligt.

Det, der er essensen og drivkraften, gennemsyrer ofte mange dele af livet. Det hele starter tidligt i livet – min passion, formål og “why”.

Der er så mange fantastiske kvinder, der kan noget helt særligt. Jeg tror virkelig på, at det kan gøre en stor forskel i virksomheder, hvis man starter med at spørge sig selv: “Hvorfor laver jeg/vi det, jeg/vi laver?”, og lader det være det, der leder.

Jeg kan varmt anbefale bogen.

Klik her for at læse mere om Start with Why og bestille den online.

Hvad er dit “why”? Skriv meget gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor…

  Besøg Carinas egen hjemmeside her.

Om Carina Lyall

Carina Lyall er uddannet Mindfulness-instruktør og driver kursusvirksomheden Mindful Ground. Hun har arbejdet med mindfulness de sidste 6 år. Hun er mor til en datter på 3 og har en lille ny på vej.

Skriv en kommentar...

*